STEAUA. Becali, IRONII la adresa transferului dorit de Andone! “Am 5 mai buni!”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
24/07/2016, 18:07
STEAUA. Becali, IRONII la adresa transferului dorit de Andone! “Am 5 mai buni!” GALERIE FOTO

STEAUA. Gigi Becali s-a amuzat de posibilitatea ca Dan Nistor, căpitanul Pandurilor şi unul dintre cei mai buni mijlocaşi din România, să ajungă la Steaua. Mijlocaşul doreşte să devină liber după ce a depus memoriu pentru recuperarea restanţelor financiare de la formaţia gorjeană.

STEAUA. Patronul Stelei a avut cuvinte de laudă la adresa lui Nistor, dar a precizat că în acest moment trebuie eliberat întreg compartimentul median de la Steaua pentru ca liderul Pandurilor să ajungă sub comanda lui Reghe.

“Dan Nistor este un jucător extraordinar, unul dintre cei mai buni mijlocaşi, dar noi avem acolo vreo 5 jucători puţin mai buni decît el”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×