STEAUA. Încredere înainte de City: “S-au mobilizat de fiecare dată!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
08/08/2016, 18:59
STEAUA. Încredere înainte de City: “S-au mobilizat de fiecare dată!”

STEAUA. Petre Marin a vorbit despre şansele Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor, acolo unde are parte de un adversar uriaş: Manchester City. Fostul jucător al Stelei a vorbit şi despre oferta făcută de Becali lui Hagi pentru fiul său, Răzvan Marin.

“Nu ne-am gîndit niciodată că dacă va ajunge la Steaua nu va juca sau nu se va integra. A fost ofertă de la ei, a confirmat asta şi Gigi şi Hagi. Am hotărît că lucrul cel mai bun pentru Răzvan este ca el să rămînă la Viitorul.

Probabil Tase a fost adus ca să-l poată vinde ei pe Hamroun. Steaua are şansa ei cu City, a demonstrat de atîtea ori că atunci cînd au întîlnit adversari de calibru s-au mobilizat şi au făcut rezultate bune pentru fotbalul românesc”, a spus Petre Marin.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×