STEAUA. Încredere, înainte de startul sezonului: "Avem un atac stelar!"

STEAUA. Florin Tănase şi-a propous ca în acest sezon să marcheze mai multe goluri decât a făcut-o în stagiunea precedentă. Jucătorul venit de la Viitorul Constanţa crede că lotul vicecampioanei este unul bun, dar mai rămâne să se închege şi relaţiile de joc între jucători.

"Avem un lot foarte bun, putem să aliniem două echipe. Dar mai puţin fundaş central, cred că trebuie să mai aducem unul.  

Avem un atac foarte bun, stelar! Mai rămâne de văzut cum ne vom înţelege în teren. Aşa, după mine, avem un atac foarte bun. Mi-am propus să marchez cel puţin la fel de multe goluri câte am reuşit la Viitorul în sezonul în care m-am transferat.

Uşor, uşor, cred că lumea va veni la stadion dacă vom avea rezultate pozitive. Şi pe finalul sezonului trecut au început să vină. A fost multă lume la meciurile cu Viitorul şi Craiova, sperăm să se întoarcă alături de noi şi să ne susţină. Sigur, lumea care vine la stadion vrea să vadă spectacol, goluri. Dacă joci închis şi dai doar un gol nu e deloc plăcut", a spus Florin Tănase.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969