STEAUA. Incredibil! Fotbalistul a fost expulzat! “Am scăpat de el!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
25/07/2016, 00:02
STEAUA. Incredibil! Fotbalistul a fost expulzat! “Am scăpat de el!”

STEAUA. Finanţatorul „roş-albaştrilor” nu are linişte la echipă atîta timp cît nu dă afară fotbaliştii care nu l-au mulţumit prin evoluţia lor. În unul dintre „cazuri” a primit „ajutor” chiar de la… statul român!

STEAUA. După ce a reuşit să scape de majoritatea jucătorilor ce nu mai sînt pe placul său, Gigi Becali face tot posibilul să-l îndepărteze şi pe Jean Sony Alcenat de la vicecampioana României.

STEAUA. “Putem să-i reziliem contractul!”

STEAUA. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit care este situaţia lui Jean Sony Alcenat, ce probleme legislative are şi de ce a fost expulzat din România.

“Am scăpat de el. Alcenat nu a făcut contract de casă aşa că nu i-au mai dat viză şi l-au expulzat. Nu avea viză de şedere. Conform regulamentelor, Steaua îi poate rezilia contractul după şase luni dacă nu îşi rezolvă probelma şi cred că nu îşi va rezolva această problemă. O să putem să-i reziliem contractul”, a spus Sony.

350.000 de euro este cota lui Alcenat, conform transfermarkt.com

11 meciuri a jucat Alcenat pentru Steaua

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×