Gebhart la Steaua! L-au CONVINS şi au petrecut! A făcut vizita medicală

UPDATE Ora 13:40 / Gebhart se află acum la aeroportul Otopeni unde va pleca spre Germania.

"Timo merge să îşi rezolve problemele cu nemţii pentru a semna apoi contractul. Jucătorul e convins că nu vor fi probleme, cei de la Nurnberg nu se opun rezilierii. Sînt doar mici detalii de pus la punct, apoi va semna cu Steaua şi se va alătura lotului lui Reghe în Antalya", au dezvăluit sursele FANATIK.RO apropiate clubului. 

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

UPDATE / Timo Gebhart a venit vineri seară în România pentru a-şi negocia contractul cu "roş-albaştrii" la reşedinţa lui Gigi Becali. Acesta a efectuat în cursul nopţii vizita medicală la o clinică particulară, iar apoi a petrecut cîteva ore cu Ciprian Marica într-un club din Bucureşti.

Gebhart va semna un contract cu Steaua pe o perioadă de şase luni, existînd şi posibilitatea de a mai rămîne apoi încă doi ani, în cazul în care acesta confirmă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

STEAUA. Venirea lui Laurenţiu Reghecamp la campioana Ligii 1 a detonat o campanie de achiziţii fără precedent în fotbalul românesc. Cele 9 achiziţii ale Stelei, în frunte cu venirea lui Ciprian Marica, nu au consemnat şi finalul transferurilor pentru Gigi Becali.

-----------------------------------------

STEAUA. Iar dacă Alexandru Maxim i-a refuzat în trecut pe stelişti, oficialii roş-albaştri încearcă să îl transfere pe un fost coleg şi amic de-al românului. Timo Gebhart, mijlocaş de 26 de ani, este văzut ca fiind înlocuitorul perfect pentru Constantin Budescu, care nu doreşte să ajungă la Steaua. Alexandru Maxim a discutat despre fostul jucător al lui VfB Stuttgart, 1860 Munchen şi Nurenberg.

"A fost un mare talent, dar a avut ceva probleme care l-au ţinut departe de gazon. A avut o accidentare serioasă şi a stat mult fără să joace. Talent are, dar depinde doar de el cum o să se integreze. Dacă o să ajungă la Steaua, cred că o să ajungă repede la parametrii optimi din punct de vedere fizic, dar totul depinde doar de el", a declarat Maxim.

Gigi Becali a declarat că a ajuns la o înţelegere cu jucătorul Timo Gebhart, germanul urmînd să evolueze pentru următoarele şase luni în Liga 1.

”Am terminat negocierile! 95 la sută e la Steaua! Îl ştiau Reghecampf şi Anamaria. Aşa am ajuns la el. Ana mi-a zis acum trei zile că o să-mi facă o surpriză. Astăzi m-a sunat şi mi-a zis surpriza. Reghe a zis că-l vrea, au negoiciat. Eu am zis că îl iau pe şase luni. 

Vine liber şi semnez două contracte cu el. Prima dată pe şase luni, apoi pe doi ani! Eu nu risc cu el. De aia semnez şase luni prima dată. Dacă e bun, continuă, dacă nu, la revedere.

Nu ştiu ce face acum, să se ocupe oamenii de la club. Eu am spus doar da, ne-am înţeles, detalii nu ştiu.

El a spus că vine în orice condiţii. A spus că vrea să demonstreze, abia apoi vorbim de bani. El o să ia primă de Liga Campionilor în funcţie de ce facem. Dacă joacă 100%, ia 200.000 de euro! Dar el trebuie să joace cel puţin 50 la sută din meciuri”, a dezvăluit Gigi Becali.

 

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695