Carousel hot news

STEAUA. “Gigi e nemulţumit de cineva dacă l-a readus pe Tade”

STEAUA. Basarab Panduru, fostul jucător al roş-albaştrilor, a comentat decizia lui Gigi Becali de a-l readuce la prima echipă pe Gregory Tade, fotbalist care nu a efectuat alături de Laurenţiu...
25.02.2016 | 18:22
STEAUA.

STEAUA. Basarab Panduru, fostul jucător al roş-albaştrilor, a comentat decizia lui Gigi Becali de a-l readuce la prima echipă pe Gregory Tade, fotbalist care nu a efectuat alături de Laurenţiu Reghecampf pregătirea de iarnă.

“Asta e important. Cine l-a vrut, patronul sau antrenorul? Înseamnă că patronul e nemulţumit de cineva dacă el a luat decizia asta. Revenirea lui Tade e de discutat. Aici e o problemă. Reghecampf nu l-a vrut şi acum e obligat să-l primească la antrenamente. Eu nu cred că patronul şi-a pierdut încrederea în antrenor.

Dacă pierde cu Dinamo, atunci va fi altceva. E greu şi să cîştigi tot în play-off. Nu cred că există o echipă care să cîştige tot în play-off. Nici ASA Tîrgu Mureş nu e uşor de bătut. Punctele avans vor conta foarte mult. Poţi să ajungi în situaţia de a fi nevoit să cîştigi tot ca să iei titlul”, a declarat Panduru la un post de televiziune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri