Sport

Exclusiv/ Coman: “Transferul lui Alibec, PICAT!” Reacţia atacantului

STEAUA. UPDATE 16:50 / Denis Alibec a oferit prima reacţie în privinţa transferului său la Steaua. Atacantul confirmă declaraţiile lui Dani Coman, preşedintele Astrei, şi afirmă că...
30.09.2016 | 00:02
Exclusiv Coman Transferul lui Alibec PICAT Reactia atacantului

STEAUA. UPDATE 16:50 / Denis Alibec a oferit prima reacţie în privinţa transferului său la Steaua. Atacantul confirmă declaraţiile lui Dani Coman, preşedintele Astrei, şi afirmă că transferul la vicecampioana României nu mai este de actualitate. “Din cîte ştiu, transferul la Steaua a căzut”, s-a rezumat Alibec să declare pentru FANATIK.RO.

STEAUA. Update / Dani Coman, preşedintele Astrei, a vorbit pentru FANATIK.RO despre motivele pentru care a picat transferul lui Denis Alibec la Steaua. Acesta a lăsat o portiţă pentru negocieri ulterioare cu finanţatorul vicecampioanei.

“Transferul lui Alibec la Steaua a picat momentan din cauza unei clauze pe care nu au acceptat-o. Este vorba de procentul pe care Astra urma să-l încaseze dintr-un viitor transfer. Are o ofertă de 2.500.000 de euro, dar el, cel puţin pînă la iarnă rămîne la Astra. Noi sîntem dispuşi să mai negociem cu domnul Becali. Avem variante să plătim datoria şi dacă nu-l dăm pe Alibec la Steaua “, a spus Coman pentru FANATIK.RO.

STEAUA. Update. Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu Denis Alibec, iar pentru finalizarea transferului mai era nevoie de semnătura lui Petre Buduru, preşedintele Astrei.

Latifundiarul din Pipera aştepta ca Petre Buduru să semneze contractul azi, dar lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a dorit Becali. Oficialii Astrei erau dispuşi să renunţe la serviciile lui Denis Alibec pentru 1.500.000 de euro şi 10% dintr-un viitor transfer, toate acestea pentru a rezolva problemele financiare şi a încasa banii de la UEFA pentru calificarea în grupele Ligii Europa.

Sport.ro anunţă că Giovani Becali i-a ajutat pe giurgiuveni să facă rost de bani, iar Astra a renunţat să-l vîndă pe Alibec Stelei. Atacantul va pleca în iarnă la o altă echipă care va da 2.500.000 de euro pentru el.

Contactat de FANATIK.RO, Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a declarat: “Nu ştiu ce se întîmplă cu transferul lui Alibec. Nu ştiu! O să vedem!”.

………………….

STEAUA. Update.  Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a dezvăluit că transferul lui Denis Alibec nu este finalizat 100% şi că mai aşteaptă semnătura lui Petre Buduru, preşedintele Astrei. Latifundiarul din Pipera a oferit mai multe informaţii în legătură cu discuţiile pe care le-a avut cu oficialii campioanei României / “Transferul lui Denis Alibec este 99% făcut. Aseară am discutat, a semnat băiatul contractul cu Steaua şi apoi am vorbit cu Dani Coman ca să facem actele de aseară. Am stat pînă la 3 noaptea ca să facem actele cu echipa. Toate astea au fost la dictarea lui Dani Coman. A zis că Buduru doarme şi nu răspunde la telefon. 

A spus ca să semneze Alibec pentru 1.500.000 de euro, iar apoi o să semneze şi Bucuru. Au cerut 10% dintr-un viitor transfer. Avea de luat 85.000 de euro de luat şi i-am trecut în contractul cu Steaua. Trebuia Buduru să vină şi să semneze azi (n.r. miercuri), dar a zis că la 10% să trecem că le voi da nu mai puţin de 1.000.000 e euro. A zis că trebuie să mai vorbească cu domnul Niculae şi că o să vină mîine. Eu am vorbit doar cu Dani Coman aseară, iar astăzi am vorbit cu Buduru. Nu se mai poate întîmpla altceva pentru că băiatul deja a semnat. Noi am semnat acordul şi îl suspendă pe jucător dacă vin cu o altă ofertă. Nici nu ştiu ce să spun. Noi înregistrăm contractul cu jucătorul la Ligă, dar cel cu clubul nu pentru că trebuie să-şi pună Buduru semnătura. Nu are nicio ofertă din străinătate Alibec. E probabil ca ei să aştepte şi alt răspuns. Le-am zis că le dau banii acum şi iau jucătorul în iarnă. Să facă ce vor ei. Ce pot eu să fac? Asta este situaţia din România. Am vorbit cu el şi am bătut palma că nu va mai bea Cola şi că nu fumează în cantonament. Mie îmi convine pentru că oricum va sta mai mult timp în cantonament. E un băiat cuminte şi nu aşa cum îl ştiţi voi, dar staţi să îl luăm. Mă pot aştepta la orice. Nimeni nu poate da banii aşa cum o fac eu. Ei trebuie să demonstreze pînă pe 30 septembrie că şi-au plătit datoriile. Eu eram dispus să dau banii azi şi să-l iau la iarnă”, a spus Gigi Becali.

………………………………….

STEAUA. Update / Emilia Stroe, mama lui Alibec, a dezvăluit faptul că noul jucător al Stelei nu este pus la punct cu pregătirea fizică şi riscă o accidentare asemănătoare celei a lui Budescu, care nu a jucat aproximativ 4 luni în China!

“A tras de el pînă acum, îl încearcă şi o pubalgie! Nu este la formă maximă din punct de vedere fizic, este încă nerefăcut. Nu a făcut antrenamentele la intensitate maximă, dar la iarnă nu o să fie. Vreau să îi mulţumesc din tot sufletul meu de mamă domnului Marius Şumudică, dar şi domnului Hagi.

Sînt doi oameni care i-au relansat cariera. De mic comentează de mult, este o persoană cu dublă personalitate. În afara terenului este cu totul alt om. Ştiu că a avut mai multe oferte, din mai multe campionate, dar clubul a vrut să îl păstreze pentru Europa. Denis nu bea Cola! Mai fumează, dar o face să epateze. Nu este un fumător înrăit. E păcat că Astra a ajuns în situaţia asta, a fost un grup unit”, a declarat Emilia Stroe.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Update / Deşi Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu Denis Alibec şi că acesta a semnat pe cinci sezoane cu Steaua, atacantul în vîrstă de 25 de ani a negat cele spuse de Becali la plecarea spre Roma, acolo unde va juca meciul din etapa a doua a grupelor Ligii Europa.

“Nu am semnat cu nimeni, nu m-am înţeles cu nimeni. Vedem ce se întîmplă după meciul de la Roma”, a spus Denis Alibec la aeroport, înainte de plecarea la Roma.

STEAUA. Gigi Becali a dezvăluit care este motivul pentru care Alibec a negat că a ajuns la un acord cu Steaua. “Denis a semnat deja, vă spun eu. A semnat pe 5 ani, dar i-am zis să nu vorbească la presă. Aşa de mult îmi place de jucătorul ăsta şi abia aştept să vină la noi. Îl sunau de la presă în momentul în care el era cu mine şi i-am zis, lasă, mă nu te mai băga tu, nu le mai spune. El a semnat cu Steaua, dar a dat o declaraţie de bun simţ”, a spus Gigi Becali.

…….

STEAUA. Gigi Becali a confirmat transferul lui Denis Alibec la Steaua şi a dezvăluit înţelegerea pe care a făcut-o cu atacantul de 25 de ani pentru ca jucătorul Astrei să îşi dea acceptul pentru mutare.

STEAUA. Deşi Denis Alibec susţine că încă nu a semnat cu Steaua şi nu a ajuns la nici o înţelegere cu Gigi Becali, latifundiarul din Pipera a precizat că actele sînt deja semnate!

“La 2:30 s-a terminat transferul, am avut o noapte lungă! De un an de zile ne chinuim să îl luăm, simţeam că o să se rezolve. Probabil e foarte supărat după acele probleme pe care le-a avut şi nu am mai discutat cu dînsul.

Anamaria Prodan m-a sunat şi mi-a spus că Dani Coman a transmis faptul că Niculae a acceptat oferta şi să îi virăm banii astăzi. Aşa a vrut Dumnezeu să fie, nu vreau să profit de situaţia lor. Denis Alibec a semnat pe cinci ani. Primul an o să aibă 13.500 euro pe lună, după aceea 20.000 euro. Am vorbit cu mama lui Denis, i-am spus să îl lase pe mîinile mele că o să fie bine. Alibec a semnat deja, probabil din bun simţ s-a dus să joace la Roma. De abia aştept să treacă timpul să îl văd la Steaua. 

Şumudică a spus că o să îl bage numai în cupele europene, nu îl mai bagă în campionat. Eu am pus clauza să nu joace cu noi ca să nu fie discuţii legate de prestaţia sa. Am ajuns cu el la o înţelegere, nu o să fumeze în cantonament. Eu i-am spus că e mai tare decît Benzema dacă mă ascultă. El rîdea! Dar eu aşa cred. 

Pentru postul de fundaş dreapta trebuie să vorbesc cu Gică pentru….cum îl cheamă….Benzar. Vreau să fac o selecţionată a Ligii 1. 

Nu mi-am înţeles jucătorii, cum să îţi marcheze Voluntari două goluri cînd au doar doi fotbalişti ofensivi?”, a declarat Gigi Becali.