Fotbal intern

STEAUA. Fanii de la Peluza Sud s-au dus peste Boroi! “Vă PROMIT!”

STEAUA. Conflictul dintre CSA Steaua şi echipa de fotbal al lui Gigi Becali continuă, însă starea de tensiune s-a amplificat....
10.09.2016 | 00:09
STEAUA Fanii de la Peluza Sud sau dus peste Boroi Va PROMIT
ADVERTISEMENT

STEAUA. Conflictul dintre CSA Steaua şi echipa de fotbal al lui Gigi Becali continuă, însă starea de tensiune s-a amplificat.

STEAUA. Nemulţumiţi că şi-au retras sprijinul pentru FCSB, dar că oficialii MApN tergiversează găsirea unei soluţii pentru înfiinţarea unui nou club de fotbal care să ducă mai departe tradiţia şi palmaresul Stelei, liderii celor mai importante facţiuni din galeria Stelei au cerut o întrevedere de urgenţă cu generalul George Boroi, şeful CSA.

ADVERTISEMENT

CSA rămîne fără echipă

STEAUA. În ciuda faptului că preluarea brandului “Steaua” trezeşte interesul mai multor oameni de afaceri din România, care şi-au manifestat intenţiile către conducerea CSA, oficialii MApN continuă să tergiverseze situaţia.

“Suporterii s-au întîlnit de urgenţă cu Boroi pentru a-l întreba cînd are de gînd să înscrie o echipă în competiţie. Ne-a transmis că momentan acest lucru este imposibil, chiar dacă sînt mai multe firme puternice din ţară care vor să îşi asocieze numele cu echipa”, au precizat surse autorizate FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“O să dizolvăm FCSB!”

STEAUA. Fanii vicecampioanei au plecat nemulţumiţi de la întîlnirea cu George Boroi, oficialul CSA specificînd faptul că în următorii ani nu se poate face nimic concret pentru renaşterea celui mai iubit brand din ţară. Totuşi, George Boroi le-a transmis reprezentanţilor din peluză că FCSB urmează să dispară!

“Vă promit, FCSB o să dispară în trei ani. Maxim trei ani! Mai avem nevoie de cîteva decizii ca Gigi Becali să nu mai aibă echipă. O să dizolvăm echipa FCSB!”, a fost menţiunea făcută de Boroi. Momentan, conform informaţiilor obţinute, CSA urmează să se axeze şi pentru următorii ani pe Centrul de Copii şi Juniori, care urmează să fie controlat de Marius Lăcătuş, emblema Stelei!

ADVERTISEMENT

„A existat o discuţie între noi, cei de la Peluza Sud, şi ceilalţi suporteri, precum şi o discuţie între noi şi CSA. I-am întrebat ce au de gînd să facă acum că au marca Steaua. Noi ne dorim să avem echipă de fotbal. FCSB nu e echipa care să reprezinte Steaua. Statul român o să pună sechestru pe activele FCSB-ului, o să se dizolve în 2-3 ani!” (Alexandru Tofan, lider Peluza Sud)