STEAUA. Întîlnire între Reghe şi Gigi! “L-am întrebat ce vrea!”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
18/08/2016, 00:04
STEAUA. Întîlnire între Reghe şi Gigi! “L-am întrebat ce vrea!”

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că rezultatul cu Manchester City a creat o întrunire de urgenţă pe care tehnicianul Stelei a avut-o cu Gigi Becali.

STEAUA. Tehnicianul vicecampioanei a dezvăluit mesajul pe care l-a avut către latifundiarul din Pipera după umilinţa cu Manchester City.

“Le-am spus jucătorilor şi colaboratorilor că o să fie foarte greu cu City. Înainte de meci am avut o discuţie cu Gigi Becali şi i-am spus: , a declarat Reghecampf.

“Ce vrei de la mine, patroane?”

STEAUA. Cele cinci goluri primite de Niţă l-a făcut pe Becali să fie nemulţumit, iar Reghe a dezvăluit discuţia dintre cele două părţi.

“Am avut o discuţie cu patronul şi l-am întrebat ce vrea de la mine. Să îi cresc jucătorii, să îi vîndă şi să aibă profit sau ce? Nu am abilitatea nici jucătorii ca să pot să schimb sistemul. Am jucători care jucau la echipe de pe locul 12-14. Ce vreţi să spun?”, a declarat Reghe.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×