Fotbal intern

Steaua, invitat surpriză la 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni! Hagi, alături de Talpan! Juristul Armatei, premiat! GALERIE FOTO

07.05.2019 | 19:22
Florin Talpan, alături de Jean Pavel şi Victor Piţurcă

Cei de la CSA Steaua au organizat o petrecere pentru aniversarea a 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. Foarte mulţi dintre componenţii echipei Steaua 1986 au participat la această petrecere, care a avut şi invitaţi surpriză. 

Steaua, invitat surpriză la 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni! Talpan a primit o replică a trofeului

Printre cei prezenţi a fost şi Gheorghe Hagi, care a acceptat invitaţia celor de la Steaua. Invitat special a fost juristul CSA Steaua, Florin Talpan. Juristul a avut un rol decisiv în procesele câştigate de Armată în dauna lui Gigi Becali, care a pierdut în ultimii ani sigla şi marca Steaua.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA PETRECEREA STELEI

De altfel, Florin Talpan a primit un cadou special din partea celor de la Steaua. Juristul CSA a primit o replică a Cupei Campionilor Europeni pe care scrie: “Colonel de Justiţie: Talpan Florin Costel, Steaua Bucureşti”. Talpan nu a ratat ocazia să se pozeze cu gloriile Stelei: Miodrag Belodedic, Victor Piţurcă, Gheorghe Hagi sau Anghel Iordănescu fiind doar câteva din personalităţile cu care juristul s-a tras în poze.

Steaua, invitat surpriză la 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni! Gică Hagi, alături de Florin Talpan! Ce cadou de senzaţie a primit juristul Armatei. GALERIE FOTO (12)
Florin Talpan şi Gheorghe Hagi la petrecerea CSA Steaua

Comandantul CSA Steaua: “Încă nu am stabilit un nume pentru noul stadion”

La petrecere a fost şi comandantul CSA Steaua, Bixi Pompiliu Mocanu, cel care a avut o declaraţie interesantă referitoare la noul stadion: “Cu siguranţă vom avea un muzeu al Stelei când noul stadion va fi gata. este în curs de realizare. Mănușile purtate de Duckadam îşi vor găsi locul acolo fără niciun fel de problemă. Nu am stabilit încă un nume, suntem în curs să căutăm o idee pentru aşa ceva. Cred că că arena va fi gata la termenul stabilit de Compania Națională de Investiții”, a spus Mocanu.

Steaua, invitat surpriză la 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni! Gică Hagi, alături de Florin Talpan! Ce cadou de senzaţie a primit juristul Armatei. GALERIE FOTO (11)
Florin Talpan şi comandantul CSA, Bixi-Pompiliu Mocanu

De la petrecerea a lipsit eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam. Portarul care a apărat patru penalty-uri în meciul cu Barcelona a ales să nu participe la petrecerea organizată de CSA Steaua, el fiind oficial al FCSB-ului şi unul dintre puţinii membrii ai Stelei 86 care consideră că echipa lui Gigi Becali e continuatoarea Stelei. Antrenorul Emerich Jenei a fost invitat la petrecere, însă nu a făcut deplasarea de la Oradea pentru această celebrare.

  • 33 de ani au trecut de când Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni
  • 31.000 de locuri va avea noul stadion al Stelei
  • 4 penalty-uri a apărat Helmuth Duckadam în finala de la Sevilla cu Barcelona (2-0)