Fotbal intern

STEAUA. Ioan Becali se RETRAGE! Mesaj IRONIC de FINAL către Gigi

STEAUA. Ioan Becali, cunoscut sub pseudonimul Giovani, se retrage din viaţa publică! După ieşirea din spatele gratiilor, ex-impresarul a oferit, după cum susţine, ultimele declaraţii pe care le...
04.10.2016 | 00:02
STEAUA Ioan Becali se RETRAGE Mesaj IRONIC de FINAL catre Gigi

STEAUA. Ioan Becali, cunoscut sub pseudonimul Giovani, se retrage din viaţa publică! După ieşirea din spatele gratiilor, ex-impresarul a oferit, după cum susţine, ultimele declaraţii pe care le acordă mass-mediei din România.

STEAUA. Aflat în conflict mocnit cu vărul său, Gigi Becali, fostul impresar a ţinut să trimită o scurtă ironie către patronul Stelei.

„Am terminat pentru toată viaţa mea cu apariţiile în presă! Să nu mai aud absolut deloc pentru că apariţiile astea în viaţa publică mi-au făcut atîta rău încît m-am lecuit şi nu mai vreau să mai aud de nimeni. Mă interesează familia mea şi atît. Gata, a fost prea mult! Am dispărut din viaţa publică, nu vreau să se mai ştie nimic despre Giovani Becali! Unii au promis şi nu s-au putut abţine. Eu dacă promit va fi literă de lege” , a spus Ioan Becali pentru ziarulring.ro.

În momentul în care a fost eliberat de Penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali declarase că iese din viaţa publică şi că mediatizarea excesivă a fost cea care l-a dus în spatele gratiilor.

“Mă suspend pe viaţă din fotbal!”

Mai mult, machedonul a precizat că se suspendă definitiv din domeniul care i-a adus toată celebritatea, dar şi anii de închisoare.

„Nu mai am nicio legătură nici cu fotbalul. Gata şi cu fotbalul! Nu mă veţi mai vedea vreodată pe un stadion de fotbal sau la vreo acţiune legată de fotbal. Sînt oameni pe care îi voi mai ajuta cu un sfat. Mă refer la cei care au continuat şi care sînt acum la firma mea. Unii dintre ei şi-au făcut firme pe numele lor şi îi voi ajuta în continuare cu sfaturi. Mă suspend pe viaţă de pe stadioanele de fotbal! Un singur lucru mă mai leagă de fotbal: rămîn cîine roşu pe viaţă! O să ţin cu Dinamo şi atît!”, a declarat Ioan Becali.