Fotbal intern

Îşi dau DIAMANTUL? Ofertă SURPRIZĂ pentru un stelist

Portarul stelist Valentin Cojocaru, în vîrstă de 18 ani, a primit o ofertă-şoc şi, surprinzător, este tentat să-i dea curs. Goalkeeper-ul considerat un mare talent este vizat de divizionara...
17.11.2013 | 16:42
Isi dau DIAMANTUL Oferta SURPRIZA pentru un stelist
ADVERTISEMENT

Portarul stelist Valentin Cojocaru, în vîrstă de 18 ani, a primit o ofertă-şoc şi, surprinzător, este tentat să-i dea curs. Goalkeeper-ul considerat un mare talent este vizat de divizionara secundă FC Clinceni, liderul Seriei I din Liga 2, o echipă care are ca obiectiv promovarea.

FC Clinceni îl are acum titular pe Bolboaşă, adus de la Viitorul Constanţa, care este dorit înapoi la echipa “Regelui”. La Clinceni mai joacă alţi doi tineri – Cristian Puşkaş şi Iulian Roşu – care anul trecut au făcut parte din lotul “roş-albaştrilor” şi au avut apariţii meteorice în echipa lui Reghe. “Probabil că foştii colegi i-au spus că la noi nu sînt probleme cu banii, că sîntem un grup unit. Cojocaru vrea, în primul rînd, să apere şi, din acest motiv, ar dori să vină la noi. La Steaua mai are doar două meciuri mai tari în toamna asta, cele cu Schalke şi Chelsea din UEFA Youth League. Mihai Stoica este cel care nu vrea să-l dea. Totul depinde de ce se va întîmpla în această iarnă cu Tătăruşanu. Dacă el pleacă, Valentin nu mai vine, e clar. Dacă nu, poate vine la noi”, ne-a dezvăluit unul dintre oficialii de la FC Clinceni.

ADVERTISEMENT

Bădoi confirmă: “Ştiu că sînt discuţii”

“Este adevărat că ni-l dorim pe Valentin Cojocaru. Eu am comunicat conducerii dorinţa mea şi ştiu că sînt discuţii. Însă, după părerea mea, după ce am aflat că Tătăruşanu va pleca în această iarnă, mai mult ca sigur nu ni-l vor da”, a confirmat, pentru FANATIK, Valentin Bădoi, antrenorul celor de la FC Clinceni.

Steaua a mai avut în această toamnă o ofertă concretă de 500.000 de lire sterline şi 20 la sută dintr-un viitor transfer de la gruparea engleză Reading, dar nu l-a cedat.

ADVERTISEMENT

1.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI U 19-CHELSEA LONDRA U 19 0-4,YOUTH LEAGUE (1.10.2013)

“Cred în el mai mult decît în Arlauskis”

Mihai Stoica, managerul general al “roş-albaştrilor”, a declarat recent că susţine promovarea lui Cojocaru, chiar dacă “roş-albaştrii” n-au riscat niciodată cu un portar atît de tînăr. “Se discută foarte mult că Steaua nu promovează jucători din propria pepinieră, că Steaua nu este interesată de jucătorii pe care îi avem aici. Acum avem un portar de 18 ani, de 1.95 metri, în care cred mai mult decît am crezut în Arlauskis cînd l-am adus la Unirea Urziceni. Tătăruşanu face 5 ani de cînd apără la Steaua. Şi-a făcut datoria pe deplin. Vom vedea ce se întîmplă, dacă Gigi Becali va considera că Steaua nu trebuie să rişte acum promovînd acest copil, i se va face o ofertă lui Ciprian Tătăruşanu şi va avea la ce să se gîndească”, a declarat Mihai Stoica.

Tags: