Fotbal intern

Fotbalist de 50 de milioane € la Steaua! Anunţul lui Reghe

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit ce clauză de reziliere are Robert Vâlceanu, puştiul de 17 ani care a debutat cu gol în Liga 1, împotriva lui Gaz Metan şi explică de ce a fost adus Bogatinov...
15.04.2014 | 20:30
Fotbalist de 50 de milioane E la Steaua Anuntul lui Reghe

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit ce clauză de reziliere are Robert Vâlceanu, puştiul de 17 ani care a debutat cu gol în Liga 1, împotriva lui Gaz Metan şi explică de ce a fost adus Bogatinov în Ghencea. Antrenorul Stelei a dezvăluit şi cu cît a fost amendat Gabi Iancu după escapada de la echipa naţională u21!€

“Niţă este un portar care ne poate ajuta pe viitor, iar Bogatinov nu a jucat pentru că nu era pregătit. E foarte greu să te impui la o echipă care îi are pe Tătăruşanu şi Niţă. Pe Bogatinov l-am adus ca a treia variantă, pentru că Valentin Cojocaru se accidentase. Altfel nu ar fi existat acest transfer. Ghinionul lui Vâlceanu a fost că imediat după debutul bun pe care l-a avut în Liga 1 a fost că a mers la un turneu al echipei naţionale U18, dar faptul că a semnat cu Steaua la 16 ani un nou contract, consider că e un lucru bun. Nu cred că Gigi Becali ar fi insistat să-i pună o clauză de 50 milioane de euro pentru el, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Dolce Sport.

Clauza de reziliere a lui Robert Vîlceanu este uriaşă, avînd în vedere că unul dintre cei mai în formă atacanţi ai lumii, Diego Costa, este cotat la 38 de milioane de euro! Prin comparaţie, Messi este evaluat de Barcelona la 200 de milioane de euro. Recordul absolut este al lui Cristiano Ronaldo, pe care Real Madrid l-a “blindat” cu o clauză de reziliere de 1 miliard de euro!

“Tănase a crescut enorm de mult în ultimul timp şi mai are potenţial. El nu este un număr zece clasic, are alte caracteristici. Tătăruşanu sau Bourceanu au ajuns la final de contract, dar era greu să le prelungeşti contractele, pentru că sînt jucători costisitori, nu sînt ieftini. La Steaua nu se poate sparge plafonul salarial, pentru că salariile sînt oricum mai mari decît la celelalte echipe din Liga 1. Sînt condiţii excelente. De un an şi jumătate, noi nu facem deplasările decît cu charterul. Pentru că aşa e normal, altfel nu poţi juca din trei în trei zile în condiţii normale”, a mai adăugat Reghe.

Îl contrazice pe Burleanu!

“Am vorbit cu Anghel Iordănescu la telefon 40 de minute. Mi-a spus, printre altele, că vrea să facă o comisie tehnică şi să mă pună pe mine preşedinte. Eu cred că am făcut multe lucruri bune şi atît timp cît domnul Iordănescu mi-a spus că am dreptul să vorbesc despre fotbal pentru că nu este uşor în prezent să iei titlul, mai ales cu Steaua, aşa că nu mai are rost să facem alte comentarii. Dacă domnul Burleanu a zis că nu se poate ca cineva antrena şi naţionala şi Steaua, atunci întrebaţi-l ce întrebare mi-a adresat el înaintea partidei România – Argentina. Nu văd de ce mă contrazice pe mine toată lumea. Am spus că asta e părerea mea, că aş putea să le pregătesc pe amîndouă. Chiar mi-ar plăcea ca Victor Piţurcă să antreneze şi o echipă de club, să mă lupt cu el săptămînă de săptămînă”, a comentat antrenorul Stelei.

Iancu a fost amendat cu 150.000 euro!

“Gabi Iancu a plătit enorm pentru că a ieşit din cameră patru-cinci minute cînd a fost în cantonamentul echipei naţionale. A suferit mult şi a primit şi o amendă uriaşă, de 150.000 de euro. Aşa a decis atunci patronul Gigi Becali”, a completat Reghecampf la Dolce Sport.