STEAUA. Surpriză totală! Fotbaliştii au rămas UIMIŢI!

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
11/01/2015, 00:02
STEAUA. Surpriză totală! Fotbaliştii au rămas UIMIŢI!

STEAUA. Fotbaliştii Stelei au plecat în Spania cu buzunarele pline, după ce Gigi Becali le-a achitat salariile şi primele la zi, chiar înainte de startul primului stagiu de pregătire de la Oliva Nova.

STEAUA. Lotul roş-albştrilor pregătit de Costel Gâlcă a plecat sîmbătă seară în jurul orei 18:30 în Spania, acolo unde la Oliva Nova campionii vor efectua primul cantonament al iernii în perioada 10-22 ianuarie. Însă, înainte de plecare, Gigi Becali a ţinut ca jucătorii săi să aibe toate motivele să tragă tare în pregătire. Astfel, după ce pe data de 19 decembrie le-a achitat fotbaliştilor salariile la zi, de această dată pînă la îmbarcarea în avion elevii tehnicianului în vîrstă de 42 de ani s-au trezit şi cu primele achitate integral. ” Toţi băieţii sînt cu banii la zi. Nimeni nu mai are nimic de vociferat. Îi vor aştepta o perioadă grea de pregătire, dar sperăm că băieţii vor trece cu bine peste aceste săptămîni“,a dezvăluit pentru FANATIK.RO un apropiat al Stelei.

Steaua va disputa două meciuri amicale în Spania

STEAUA. Roş-albaştrii vor disputa două partide de verificare în cantonamentul din Spania, iar meciul vedetă va fi întîlnirea cu Borussia Dormund. Totodată echipa din Ghencea va mai disputa un joc contra chinezilor de la Shanghai Shenhua, “Meciul cu Borussia trebuie tratat cu maximă seriozitate, dacă nu, atunci s-ar putea să avem mari surprize. Nemţii nu iartă pe nimeni chiar şi în amicale. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că ei au avut un tur de campionat foarte slab”, ne-a spus o sursă din cadrul clubului.

7 ianuarie –  FC STEAUA – Borussia Dortmund (Germania)

21 ianuarie –  FC STEAUA – Shanghai Shenhua (China)

Lotul care a făcut deplasarea în Spania

Portari: Arlauskis, Cojocaru, Niţă

Fundaşi: Rîpă, Gabi Matei, Szukala, Luchin, Papp, Latovlevici, Toşca, Filip

Mijlocaşi: Adi Popa, Chipciu, Sănmărtean, Tănase, Bourceanu, Breeveld, Prepeliţă, Neagu, Stanciu

Atacanţi: Rusescu, Keşeru, Iancu, Vîlceanu

Închide ×