Fotbal intern

FOTO / Stelişti FURIOŞI! Au SPART vestiarul! Astra cere DAUNE!

UPDATE 16:18 / Costel Lazăr, directorul general al Astrei, a declarat că oficialii din Ghencea sînt obligaţi să achite de urgenţă uşa distrusă de Giedrius Arlauskis la finalul partidei de...
13.04.2015 | 16:22
FOTO  Stelisti FURIOSI Au SPART vestiarul Astra cere DAUNE
ADVERTISEMENT

UPDATE 16:18 / Costel Lazăr, directorul general al Astrei, a declarat că oficialii din Ghencea sînt obligaţi să achite de urgenţă uşa distrusă de Giedrius Arlauskis la finalul partidei de duminică.

“Arlauskis a fost mai nervos după partidă şi, înainte să intre în vestiar, a lovit cu pumnul în uşă. Nu este absolut nici o problemă, vom trimite factura la clubul Steaua. Asta este situaţia! Vestiarele tocmai au fost renovate, ne vom uita pe factură să vedem cît trebuie să plătească Arlauskis. Oricum, nu este o sumă imensă”, a spus, pentru FANATIK.RO, Costel Lazăr.

ADVERTISEMENT

UPDATE 10:30 / STEAUA. Astra a făcut publice imagini cu uşa de la vestiarul Stelei, spartă de nervi imediat după meci. FANATIK.RO a aflat că Arlauskis este fotbalistul stelist care a explodat de furie şi care a lovit cu pumnii uşa vestiarului.

Surse din cadrul clubului girgiuvean susţin că oficialii campioanei au recunoscut că uşa a fost vandalizată de unul dintre jucătorii pregătiţi de Costel Gîlcă, iar în zilele următoare vor achita pagubele.

ADVERTISEMENT

…………………………………

STEAUA. Campioana nu a fost capabilă să învingă pe Astra Giurgiu, iar de remiză a profitat ASA Tîrgu Mureş, care l-a apropiat la doar două puncte de lider.

STEAUA. După partidă, jucătorii formaţiei din Ghencea au fost extrem de nervoşi şi au spart uşa vestiarului! Astra Giurgiu a postat pe pagina oficială de facebook o fotografie, cu un mesaj sugestiv: “Asta e FCSB! O uşă spartă în urmă… Imaginea neputinţei!”.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Roş-albaştrii sînt în pericol să piardă campionatul pe ultima sută de metri după ce au fost lideri autoritari pînă în urmă cu o săptămînă.

Tags: