STEAUA. Jucătorii care au negociat cu Dinamo: "Şi-au dat acordul!"

STEAUA. Fostul preşedinte al formaţiei din "Ştefan cel Mare", Constantin Anghelache, a dezvăluit că patru jucători care evoluează pentru Steaua au negociat şi cu Dinamo.

STEAUA. Acesta susţine că Vlad Achim, Alex Tudorie, Jughurta Hamroun şi Adnan Aganovic au negociat cu oficialii lui Dinamo şi chiar au ajuns la un acord, dar în cele din urmă au ajuns sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

"Eu consider că urmărirea jucătorilor trebuie să fie continuă, la fel ca şi selecţia. Achim era jucător liber de contract şi era totul pus la punct. Putea fi jucătorul lui Dinamo, dar un antrenor, "Strîmbul", nu l-a vrut. Dacă Rednic a spus că nu-l vrea pe Achim, şi n-am insistat, mai ales că nu eram eu finanţatorul. Dar vă spun că Achim este unul dintre cei mai buni pasatori din România.

Achim nu este singurul jucător care a ajuns la Steaua şi pe care Dinamo l-a dorit. Au mai fost Hamroun şi Tudorie, după ce Oţelul a retrogradat. Ei îşi dăduseră acordul să joace la noi, dar au ajuns la Steaua. Şi Aganovic a fost pe lista noastră. El era de acord cu mutarea, dar dacă nu am avut putere de decizie transferurile au căzut", a spus Anghelache la un post de televiziune.

650.000 de euro este cota lui Achim, conform transfermarkt.com

600.000 de euro este cota lui Aganovic, conform transfermarkt.com

1.500.000 de euro este cota lui Hamroun, conform transfermarkt.com

400.000 de euro este cota lui Tudorie, conform transfermarkt.com