Fotbal intern

STEAUA. Jucătorii şi-au ALES antrenorul! “Linişte, să nu ne audă”

STEAUA. Subiectul zilei în Ghencea ţine de înlocuirea lui Costel Gâlcă cu Laurenţiu Reghecampf. Cel puţin la nivelul vestiarului! Fotbaliştii roş-albaştri au comentat luni, în drum spre...
17.02.2015 | 00:02
STEAUA Jucatorii siau ALES antrenorul Liniste sa nu ne auda

STEAUA. Subiectul zilei în Ghencea ţine de înlocuirea lui Costel Gâlcă cu Laurenţiu Reghecampf. Cel puţin la nivelul vestiarului! Fotbaliştii roş-albaştri au comentat luni, în drum spre terenul de antrenament, dar şi în vestiar, informaţia că Gâlcă nu va mai fi pentru mult timp antrenorul campioanei. Mai mult, FANATIK.RO a aflat că jucătorii au discutat în şoaptă şi în cercuri restrînse despre subiectul devenit tabu pentru Gâlcă, şi asta că să nu fie auziţi de oamenii actualului tehnician.

STEAUA. Ştirea că Reghecampf a fost demis de la Al Hilal nu a fost subiect de interes maxim doar pentru opinia publică, ci şi în rîndul jucătorilor din Ghencea. Motivul? Mulţi dintre aceştia îl respectă în continuare pe fostul lor antrenor, mai ales că au ţinut mereu legătura cu omul care a adus ultimele două titluri de campioană ale Stelei. Mai mult, după ce i-a adus lui Gigi Becali peste 30 de milioane de euro, datorită performanţelor obţinute cu echipa, Reghe a ajuns să fie respectat de toţi angajaţii.Este normal ca jucătorii şi toată lumea de la club să se intereseze de situaţia lui Reghecampf. Cel care nu recunoaşte că a citit cu interes despre demiterea lui, minte. Rămîne un antrenor respectat şi apreciat de mulţi dintre noi, au comentat pentru FANATIK.RO sursele din vestiarul Stelei.

SOC LA DINAMO!!! SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Reghe a băgat frica în secunzii lui Gâlcă

STEAUA. După ce au butonat în miez de noapte tabletele pentru a afla informaţii despre motivele despărţirii lui Reghecampf de Al Hilal, steliştii au comentat aprig subiectul zilei şi în momentul reunirii lotului la stadionul Ghencea.A plecat Reghe de la arabi? O reveni la Steaua? Linişte, frate, vrei să ne audă aştia”, au fost discuţiile dintre jucători. Paradoxal, cei mai aprigi comentatori ai evenimentului petrecut în cursul serii de duminică au fost chiar oamenii din staff-ul tehnicianului de 42 de ani. Aceştia se tem cel mai mult de o posibilă revenire a lui Laurenţiu Reghecampf în Ghencea pentru că, în acele condiţii, nimeni nu va fi păstrat în Ghencea, excepţie fiind Nicolae Dică.

TRAGEDIE!!! O MARE VOCE A ROMANIEI A MURIT!!!

Gâlcă s-a “răzbunat” pe Bourceanu

STEAUA. Jucătorii Stelei se feresc să comenteze în preajma lui  Gâlcă demiterea lui Reghecampf, fiind cunoscut faptul că actualului tehnician al campioanei nu-i convine cînd este adus în discuţie un subiect care are legătură cu fostul antrenor. Un eveniment rămas proaspăt în mintea jucătorilor este acela cînd Gâlcă i-a interzis lui Bourceanu să se recupereze alături de staff-ul medical al lui Reghe de la Al Hilal. După operaţie, Bourceanu se va recupera în România. Nu ştiu ce v-a spus el vouă, dar nu se va duce la arabi să se recupereze, a spus Gâlcă, după accidentarea lui Bourceanu.

STIREA ZILEI!!! ION TIRIAC IN VIZORUL DNA!!! S-A DISPUS INCEPEREA URMARIRII PENALE!!!

BOMBA ANULUI!!! SIMONA HALEP, GOALA IN PLAYBOY?? ANUNTUL SPORTIVEI!!!

3 trofee poate să cîştige în acest sezon Gâlcă pentru Steaua

5.000 de euro este salariul lui Gâlcă la Steaua

Tags: