Fotbal intern

STEAUA. Jucătorul a RĂBUFNIT: “Mai bine PLECAM în iarnă!”

STEAUA. Vlad Mihalcea a fost adus la Campioana României de Mirel Rădoi, fostul tehnician al Stelei, iar mijlocaşul în vîrstă de 17 ani a fost văzut drept urmaşul lui Lucian Sănmărtean....
22.03.2016 | 23:59
STEAUA Jucatorul a RABUFNIT Mai bine PLECAM in iarna

STEAUA. Vlad Mihalcea a fost adus la Campioana României de Mirel Rădoi, fostul tehnician al Stelei, iar mijlocaşul în vîrstă de 17 ani a fost văzut drept urmaşul lui Lucian Sănmărtean.

STEAUA. Mirel Rădoi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihalcea, dar lucrurile nu sînt “roz” în ceea ce îl priveşte pe tînărul mijlocaş.

STEAUA. 138 de minute în tricoul campioanei

“Toată lumea mi-a vorbit frumos despre Mihalcea, Am luat decizia de a ne întîlni cu el şi cu tatăl lui, am vrut să am o discuţie faţă în faţă cu el, să vedem cum gîndeşte. Ne-a convins şi l-am semnat. Transferăm calitate, nu cantitate”, a spus Rădoi. Deşi a fost văzut ca un jucător talentat care ar putea să se impună în lotul campioanei, Mihalcea a evoluat doar 138 de minute în tricoul Stelei.

STEAUA. Clauză de 50.000.000 de euro

STEAUA. Mirel Rădoi a decis să renunţe la postul de antrenor al campioanei României, iar acesta a fost înlocuit de Laurenţiu Reghecampf, dar lucrurile nu s-au schimbat în ceea ce îl priveşte pe Vlad Mihalcea. Mijlocaşul în vîrstă de 17 ani a fost dorit de mai multe echipe în pauza competiţională din iarnă, dar Reghe a refuzat să îl lase să plece. Mihalcea şi-a reînnoit contractul cu Steaua la începutul anului 2016, pe o durată de 5 ani, dar nu a mai intrat în planurile staff-ului tehnic. “Mihalcea are clauză de reziliere de 50.000.000 de euro. Domnul Becali a pus-o. El a semnat un contract pe încă 5 ani de zile după terminarea junioratului”, a spus Paraschiv.

STEAUA. Mihalcea îşi dorea să plece

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul campioanei României, a decis să nu îl lase pe Mihalcea să plece împrumut, deşi ar fi avut şansa să adune cît mai multe meciuri, iar FANATIK.RO a aflat că mijlocaşul e nemulţumit. Fotbalistul în vîrstă de 17 ani nu a mai prins echipa de mult timp, iar sursele FANATIK.RO susţin că Mihalcea ar fi preferat să fie împrumutat la FC Braşov sau FC Academica Clinceni, echipe ce l-au dorit în iarnă.

“Mihalcea e nemulţumit că nu i se mai acordă şanse să joace. Chiar ne-a spus că mai bine pleca în iarnă împrumut. El îşi doreşte să joace şi să aibă cît mai multe meciuri în picioare, iar la Steaua nu are nici o şansă în momentul de faţă”, a fost mesajul transmis de Mihalcea unor apropiaţi.

“Eu am vorbit cu băiatul şi cu părinţii lui. Îşi dorea să vină să joace la Braşov cel puţin pînă în vară. Din păcate, Argăseală nu a vrut sub nici o formă să-l împrumute pe Mihalcea”, a spus Gheorghe Popa, preşedintele C.A al FC Braşov.

“L-am vrut pe Mihalcea în iarnă. Ne-am dorit foarte mult să-l împrumutăm, dar oficialii Stelei nu au dorit să renunţe la serviciile lui. Ne-au transmis că este un jucător pe care se bazează”, a spus Bogdan Apostu, fostul preşedinte al celor de la Academica Clinceni, pentru FANATIK.RO.

150.000 de euro este cota lui Mihalcea, conform transfermarkt.com