Fotbal intern

Budescu nu-l mulţumeşte pe Gigi Becali: “Steaua nu stă în el!”

Constantin Budescu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în meciul FCSB - Juventus Bucureşti, scor 4-0, iar Gigi Becali a explicat de ce mijlocaşul ofensiv a avut o evoluţie bună în partida din etapa 20.
04.12.2017 | 11:50
Budescu nu-l mulţumeşte pe Gigi Becali:

Mai mult, Gigi Becali a comentat şi declaraţia făcută de Constantin Budescu la finalul meciului Steaua – Juventus Bucureşti, scor 4-0. Jucătorul transferat de latifundiarul din Pipera de la Astra Giurgiu a dezvăluit că are o relaţie specială cu finanţatorul “roş-albaştrilor” şi susţine că i-a făcut cu mâna lui Gigi Becali după golul înscris în poarta lui Drăghia – vezi aici detalii

“Budescu face ce vrea pe teren. Eu sunt prieten cu el! El a zis că avem o relaţie specială, e adevărat! E prietenul meu. Budescu când vrea poate să câştige un meci de unul singur. Steaua nu depinde de Budescu oricât e de bun. Steaua nu stă în niciun jucător. Aseară a fost concentrat la maxim pentru că e un om de mare caracter.

Gigi Becali crede că Budescu nu poate juca din trei în trei zile

El şi în prima repriză a jucat bine, dar nu avea cu cine ca să nu dau nume… (n.r. Alibec, jucător schimbat de Nicolae Dică la pauză). El nu face tot timpul ca în meciul cu Juventus. Eu nu zic să nu dea călcâie, dar trebuie să facă şi alte lucruri. Dacă el vine şi vrea să joace numai de plăcere, atunci nu îmi place.  Plăcerea trebuie combinată cu tăria de caracter. Îmi place de el ce face pe teren. De asta nici nu l-a scos Dică, deşi e mult pentru el. A jucat cu Juventus, va juca împotriva lui Lugano urmează Botoşani şi Viitorul. E prea mult pentru el”, a spus Gigi Becali, patronul Stelei, pentru ProX.

Constantin Budescu a înscris cel de-al patrulea gol al Stelei din meciul cu Juventus Bucureşti, în minutul 90+1, atunci când mijlocaşul vicecampioanei României a executat superb un corner de pe partea stânga, iar mingea s-a dus direct în poarta lui Drăgia, după ce a atins gazonul – vezi aici video.

Steaua – Juventus, scor 4-0, în etapa 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri