Carousel hot news

STEAUA. PLEACĂ Keşeru? Oferte cu nume din Germania

STEAUA. Claudiu Keşeru este cel mai bun atacant al Stelei în acest sezon, iar evoluţiile sale au atras atenţia mai multor formaţii din Occident. Vîrful în vîrstă de 27 de ani a fost decisiv...
13.11.2014 | 00:05
STEAUA. PLEACĂ Keşeru? Oferte cu nume din Germania
Claudiu Keseru se bucura dupa golul marcat

STEAUA. Claudiu Keşeru este cel mai bun atacant al Stelei în acest sezon, iar evoluţiile sale au atras atenţia mai multor formaţii din Occident. Vîrful în vîrstă de 27 de ani a fost decisiv în multe momente, iar golurile sale au adus puncte importante pentru gruparea din Ghencea atît în campionat, cît şi în Europa League. Şansele ca Gâlcă să se poată baza pe serviciile atacantului şi în retur scad cu fiecare reuşită a lui Keşeru. Asta pentru că internaţionalul român este atent monitorizat de două formaţii cu tradiţie din Bundesliga.

“De la 1 ianuarie se poate întîmpla orice”

STEAUA. Keşeru, asaltat cu oferte! Este dorit în Bundesliga. Conform surselor FANATIK.RO, Keşeru se află pe lista lui Hamburg şi VfB Stuttgart. Dacă şvabii vor avea cîştig de cauză, atacantul ar urma să fie coleg cu Alexandru Maxim, care evoluează în Bundesliga de aproape doi ani. “Keşeru are oferte, iar începînd cu 1 ianuarie, totul este posibil, se poate întîmpla orice! Este dorit de echipe din Italia, Germania şi Rusia”, spunea, la finalul lunii septembrie, Jeremy Bouhy, agentul internaţionalului român, pentru FANATIK.RO (vezi detalii).

Văzut ca SALVATOR

STEAUA. Hamburg şi Stuttgart au probleme foarte mari în Bundesliga! Ambele sînt cu un picior în liga secundă, fiind pe ultimele două locuri din clasament. Aşadar, au nevoie mare de întăriri urgente în această iarnă. Cum nu sînt nici prea multe lichidităţi în conturile celor două cluburi, Claudiu Keşeru ar fi bun şi ieftin, un chilipir cum ar spune mulţi. Conform surselor FANATIK.RO, Hamburg se află în pole-position pentru semnătura românului. Gruparea antrenată de Joe Zinnbauer are cel mai slab atac din Bundesliga, cu doar 4 goluri marcate în 11 etape! În aceste condiţii, Claudiu Keşeru ar fi soluţia potrivită pentru Hamburg. Cealaltă tabără care îl doreşte pe atacantul Stelei, Stuttgart, are atacanţi puternici ca Harnik sau Ibisevic, însă cei doi sînt neproductivi în acest sezon. Bosniacul n-a marcat nici un gol în cele 11 etape, în timp ce Harnik a marcat doar de 3 ori.

2,5 milioane de euro este cota lui Keşeru conform site-ului transfermarkt.de

28 de goluri în 43 de partide a reuşit Keşeru la Steaua

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri