Fotbal intern

VIDEO / Keşeru, GOL împotriva lui Boloni! Vezi REUŞITA românului

UPDATE 19:00 / Al Gharafa cîştigă cu 3-1 meciul cu Al Khor şi urcă pînă pe locul 5 în clasament. Cicero, Keşeru şi Bolanos au marcat golurile gazdelor. Al Khor este pe locul 9, echipa lui...
06.03.2015 | 23:47
VIDEO  Keseru GOL impotriva lui Boloni Vezi REUSITA romanului
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:00 / Al Gharafa cîştigă cu 3-1 meciul cu Al Khor şi urcă pînă pe locul 5 în clasament. Cicero, Keşeru şi Bolanos au marcat golurile gazdelor. Al Khor este pe locul 9, echipa lui Boloni avînd o marjă de 9 puncte pînă la poziţiile retrogradabile.

VEZI GOLUL LUI KEŞERU

*************

UPDATE  6 martie 18:26 / După ce a fost criticat de antrenorul Ladislau Boloni pentru transferul în Qatar, Claudiu Keşeru i-a răspuns antrenorului român cu un gol în meciul direct. Keşeru a marcat în minutul 56 golul doi al echipei sale Al Gharafa în meciul cu Al Khor.  Al Gharafa conduce cu 2-1 pe teren propriu prin golurile marcate de Cicero şi Keşeru. Pentru oaspeţi a marcat Julio Cesar. 

ADVERTISEMENT

*************************

STEAUA. Primul adversar român al lui Claudiu Keşeru la noua echipă va fi Al Khor, care va disputa un meci cu Al Gharafa peste două săptămîni. Laszlo Boloni, fostul stelist şi tehnicianul lui Al Khor, a făcut o radiografie năucitoare la adresa atacantului român de 28 de ani.

Bună seara, domnule Boloni! Keşeru vi se alătură în campionatul din Qatar…

-Eu nu sînt prea fericit pentru transferul lui Claudiu Keşeru la Al Gharafa, voi disputa meciul direct contra noii sale echipe în două săptămîni. Dar asta este!

ADVERTISEMENT

VIDEO / GOL SZUKALA, PASĂ SĂNMĂRTEAN! CA LA STEAUA, DAR A FOST PENTRU AL ITTIHAD. REUŞITĂ FABULOASĂ, PIŢI ÎN EXTAZ!

Cum vedeţi plecarea golgheterului Stelei în Qatar?

-Fotbaliştii nu mai sînt jucători, ci întreprinderi. Cluburile vor doar să obţină profit, iar fotbaliştii se gîndesc doar la un salariu cît mai bun, mai ales pe final de carieră.

Dar de ce, din postura de golgheter al Stelei, ajunge un jucător la Al Gharafa şi nu în Europa? 

-De ce? Pentru că nu a făcut faţă rigorilor din Occidentul Europei. El nu s-a întors de bine ce îi era în Franţa, probabil Bastia nu a mai vrut să conteze pe el, Keseru nu îşi mai găsea locul acolo.

ADVERTISEMENT

STEAUA. “Keşeru nu are loc nici la Anderlecht”

Pare un atac la persoană…

-Nu vreau să fiu înţeles greşit, este golgheterul campionatului şi al Stelei, dar asta e părerea mea. Dacă avea oferte din campionatele puternice ale Europei, credeţi că nu pleca? Nu neapărat o echipă mare, ci şi una de mijlocul clasamentului. Pleca, vă asigur. Asta înseamnă că nu a avut altă ofertă! A ales cea mai bună ofertă pentru el, probabil şi singura.

Nu avea loc nici într-un campionat ca cel al Belgiei?

– Anderlecht şi Standard Liege cu siguranţă nu se băteau pe semnătura lui Keşeru! Hai să spunem că avea loc la un Genk sau o echipă de mijlocul clasamentului, unde cîştiga 1500 euro pe lună. Dar atît!

ADVERTISEMENT

Se vehiculează un salariu de 2,1 milioane euro pe sezon pentru Keşeru.

-Dacă ajunge aici, salariul său în raport cu valoarea sa va fi în jur de 800.000 euro-1 milion. Dacă negociază mai bine, poate să depăşească milionul de euro. Dar nicidecum nu ajunge la suma aceasta. Eu, Laszlo Boloni,  nu cred că avea 400.000 euro la Steaua. Cred că avea mult mai puţin, muuult mai puţin.

Este o pierdere pentru echipa naţională?

-Naţionala l-a descoperit pe Keşeru acum un an, deci nu este o pierdere! Clar că prima reprezentativă poate să mai descopere un Keşeru sau un Rădoi.

12 goluri a marcat Keşeru în actuala ediţie de campionat

ADVERTISEMENT