Carousel hot news

STEAUA. Lăudat de un STAR mondial: “E EXCEPŢIONAL!”

Forma de invidiat pe care Claudiu Keşeru o traversează atît la naţională, cît şi la Steaua, a stîrnit reacţii în fotbalul european. Primul star care a admirat evoluţiile lui Keşeru este...
22.11.2014 | 12:49
STEAUA. Lăudat de un STAR mondial:
Claudiu Keseru se bucura dupa golul marcat.

Forma de invidiat pe care Claudiu Keşeru o traversează atît la naţională, cît şi la Steaua, a stîrnit reacţii în fotbalul european. Primul star care a admirat evoluţiile lui Keşeru este Olivier Giroud, atacantul de 28 de ani a lui Arsenal, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului său coleg de la Tours şi actualul golgheter al Ligii 1.

Într-un interviu video acordat pe un site de socializare pentru ProTV, Giroud a conturat portretul celui mai în vogă jucător din România. “Keşeru e un tip foarte bun, mereu zîmbea şi se bucura de joc. Iubeşte fotbalul la fel de mult ca mine. Ne-am înţeles foarte bine pe teren. Este un marcator fantastic! Deşi este un atacant clasic, joacă mereu pentru echipă şi îmi dădea şi pase de gol. Avea un picior stîng incredibil. De aceea ne înţelegeam atît de bine pe teren. Nu e nici o îndoială de calitatea pe care o afişează. A jucat bine în Franţa, în Ligue 1”, a precizat Giroud.

Newcastle-v-Arsenal-Olivier-Giroud-celeb_3058808

“Eu şi Keşeru sîntem la un nivel fantastic!”

Starul lui Arsenal a dezvăluit că parcursul carierei sale e aproape identic cu cel al lui Keşeru, ambii avînd perioade în care nu se regăseau din punct de vedere fotbalistic, însă acum au atins cote uimitoare. “După o perioadă nefastă, a trebuit să joace în liga a 2-a din Franta, dar a revenit, la fel ca mine, şi acum sîntem la un nivel fantastic. Este foarte plăcut să aud asemenea veşti despre el şi o să-i trimit mesaj.  Sper ca atît eu, cît şi Claudiu să jucăm la Euro, ar fi jocuri frumoase cu fotbalişti de calitate”, a încheiat Giroud.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri