Fotbal intern

STEAUA. FOTO. Kharja, la primul antrenament! “Are personalitate!”

UPDATE 12.30. Vezi primele imagini in galerie foto cu noua achizitie a Stelei de la antrenament, dar si de la conferinta de prezentare....
19.09.2015 | 13:45
STEAUA FOTO Kharja la primul antrenament Are personalitate

UPDATE 12.30. Vezi primele imagini in galerie foto cu noua achizitie a Stelei de la antrenament, dar si de la conferinta de prezentare.

UPDATE 11:12 / Mirel a vorbit despre noul jucător al Stelei: “E un jucător ce nu mai trebuie prezentat, dar mă bucur că a venit şi ne poate ajuta la îndeplinirea celor 3 obiective interne din acest sezon. Nu a fost uşor să îl aducem şi vreau să îi mulţumesc lui Oli. Avem momente în anumite partide cînd avem nevoie de un jucător precum Kharja. Este important ca să nu ne aşteptăm ca el să decidă fiecare meci. Are nevoie de noi ca să se integreze cît mai repede şi apoi putem avea aşteptări de la noi. El nu este un jucător care poate decide un meci de unul singur. Trebuie să fie ajutat şi de ceilalţi jucători. Este un fotbalist cu personalitate şi aveam nevoie de el.

Îl urmăresc de ceva vreme. Nu este o ţintă nouă. Am avut mult de lucru şi îmi pare rău că nu am forţat lucrurile mult mai devreme, dar noi aveam mijlocaş central. Era Neagu, Sulley, Breeveld, Filip. Eu am încercat să aduc jucători care cunoşteau campionatul din România şi atunci era greu din punct de vedere financiar ca să îl aducem pe Kharja. Mă bucur că el a înţeles situaţia noastră şi a acceptat tot ceea ce i-am propus. El ştie că Steaua este o echipă de top şi banii nu au contat pentru el”, a spus Rădoi.

STEAUA. ”Nu ştiu dacă va juca titular”

Antrenorul Stelei a continuat să-l  laude pe noul jucător: ”Are răutate şi experienţă foarte multă. Noi avem momente cînd intrăm în jocul adversarului şi el ne va ajuta să nu mai facem această greşeală. Trebuie să dăm personalitate jocului. Prin experienţa lui Houssine o să reuşim să facem ceea ce ne-am propus.

El o să devină unul dintre cei mai buni străini din România. El a făcut pregătirea cu Oli şi este gata să joace. O să văd dacă o să joace titular sau o să intre pe parcursul partidei.

Este un jucător polivalent. Asta am încercat să facem mereu. Am adus jucători care pot evolua pe orice poziţie. El poate juca pe orice poziţie de la mijloc în sus”.

STEAUA. ”Am venit pentru titlu!”

“Mirel este la început de carieră şi are nevoie de timp ca lucrurile să decurgă normal. Am fost primit foarte bine la Steaua. Nu este o presiune că Steaua se bate pentru titlu, pentru mine este un bine. Mă stimulează. Îl cunoşteam deja pe Sulley Muniru, am cunoscut oraşul, dar cel mai important este să mă adaptez cît mai repede şi clubul mă ajută să fac asta.

Sper să îi ajut cu experienţa mea. Eu o să încerc să îi ajut pe ceilalţi jucători în teren. Steaua are jucători tineri, iar ei trebuie să poarte cu mîndrie tricoul Stelei. Această echipă este foarte mare în România. Echipa trebuie să aibă 11 căpitani şi eu nu mă gîndesc la banderolă. Fiecare trebuie să aibă responsabilitate în teren. Varela are experienţă foarte mare şi experienţă. Îl cunosc şi nu se pune problema ca eu să mă gîndesc la banderolă.

Obiectivul este să luăm titlul şi aşa o să putem juca în cupele europene. De asta am venit la Steaua. Eu sper să pot ajuta echipa foarte mult şi să joc foarte bine în fiecare meci”, a declarat Houssine Kharja.

…………………………………..

STEAUA. UPDATE 19.40. Pagina oficială de facebook a roş-albaştrilor a găzduit un interviu cu Houssine Kharja.

Houssine, bine ai venit la Steaua, cum te simţi? 
Mulţumesc. Sînt foarte fericit să fiu aici! Pot să vă spun că îmi sună telefonul non-stop, iar la celalalt capăt al liniei sînt membrii familiei şi prietenii, care mă felicită pentru că am ajuns la un club atît de mare.

Ce te-a determinat să semnezi cu acest club?
În primul rînd, faptul că este vorba de un club foarte cunoscut în toată lumea. Steaua este o echipă mare şi a reuşit performanţe extraordinare pe plan european. De asemenea, am fost încantat de discursul preşedintelui Argaseală şi al lui Mirel Radoi, care mi-au dat încredere să semnez. In plus, Steaua este campioana en-titre şi işi propune să işi păstreze coroana şi în acest an. Sper sa se intîmple aşa.

Cine te-a sfatuit sa vii aici?
Vreau să ii mulţumesc mult lui Cosmin Olaroiu, care mi-a vorbit foarte frumos despre Steaua şi m-a încurajat să semnez. De asemenea, colaboratorii sai, Catalin Necula, Gabriel Caramarin si Eugen Nae mi-au povestit foarte multe lucruri despre Steaua, despre ce înseamnă ca şi club şi cît de iubită este. Aceste lucruri m-au încantat şi m-au făcut să fiu foarte entuziast vizavi de ceea ce va urma pentru mine.

Ce ţi-ai propus pentru acest sezon?
Steaua îsi propune să cîştige titlul şi să revină în cupele europene, acolo unde ii este locul. Sper că prin experienţa acumulată de-a lungul carierei şi, bineinteles, prin evoluţii bune în teren, să am şi eu o contribuţie la atingerea acestor obiective. Strict la nivel individual, sper să le răsplatesc încrederea antrenorilor şi conducătorilor şi să am evoluţii foarte bune. Sînt pregătit să intru la antrenamente şi la meciuri alături de noii mei colegi.

STEAUA. UPDATE. 19: 12. Karja s-a fotografiat imediat după ce a semnat contractul cu Steaua în tricoul roş-albaştrilor alături de Mirel Rădoi şi Valeriu Argăseală. Astfel, FANATIK.RO a aflat că noul jucător al campionilor va avea un salariu lunar de 20.000 de euro.

STEAUA. UPDATE / Kharja a ajuns la un acord cu oficialii Stelei şi a semnat un contract valabil un sezon. Acesta va fi prezentat sîmbătă dimineaţă, de la ora 10:30.

…………………………

STEAUA. UPDATE / Houssine Kharja a ajuns în România şi a făcut vizita medicală vineri dimineaţă. Fotbalistul cu dublă cetăţenie, franceză şi marocană, a vorbit despre echipa antrenată de Rădoi. “Steaua Bucureşti este o echipă cu o istorie glorioasă, cu mari performanţe în Europa şi campioana en-titre a României. Sînt entuziasmat şi sper ca totul să fie bine. Îl cunosc pe Mirel Rădoi. Am venit aici la îndemnul lui Cosmin Olăroiu, cu care am vorbit despre Steaua, despre România, despre venirea aici.

Sper să mă descurc bine la Steaua. Normal că avem şanse să cîştigăm campionatul! Ne aflăm încă la începutul sezonului şi mai e mult de jucat. Antrenorul e nou şi e nevoie să punem la punct lucrurile. Echipa s-a schimbat mult în ultima perioadă.

Important e să ne apropiem de primul loc. Sînt cîteva 4-5 puncte diferenţă faţă de Astra şi sper să le recuperăm pînă la sfîrşit şi să cîştigăm campionatul”, a spus Kharja.

………….

STEAUA. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că Steaua a achiziţionat un mijlocaş ofensiv în vîrstă de 32 de ani care poate debuta chiar în etapa următoare cu Chiajna.

Transferul lui Bumba, ŢEAPĂ de 300.000 de euro! „S-au SPERIAT!”

STEAUA. “Am luat un mijlocaş ofensiv, are 32 de ani, Mirel îl ştie. Este chiar posibil ca el să joace în meciul următor”, a spus Gigi Becali.

DINAMO. Rednic a dezvăluit cînd vor ieşi „cîinii” din insolvenţă!

STEAUA. Se pare că noul transfer al roş-albaştrilor este Houssine Kharja în vîrstă de 32 de ani. Acesta vine din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărţit de Sochaux. Kharja a mai negociat în această vară cu Ascoli şi Carpi.

STEAUA. Houssine Kharja a mai evoluat la Sporting, Roma, Inter şi Fiorentina, fiind crescut la academia celor de la PSG. Karja este internaţional marocan şi a marcat 12 goluri pentru naţionala africană.