Fotbal intern

EXCLUSIV. Steaua CONFIRMĂ FANATIK.RO. Kharja, OUT 6 luni!

STEAUA. KHARJA STĂ 6 LUNI UPDATE. 05.11.2015 / FANATIK.RO a fost confirmat. Site-ul oficial al roş-albaştrilor a anunţat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO încă de duminică:...
05.11.2015 | 13:05
EXCLUSIV Steaua CONFIRMA FANATIKRO Kharja OUT 6 luni
ADVERTISEMENT

STEAUA. KHARJA STĂ 6 LUNI UPDATE. 05.11.2015 / FANATIK.RO a fost confirmat. Site-ul oficial al roş-albaştrilor a anunţat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO încă de duminică: “Houssine Kharja  a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior drept şi va lipsi de pe teren, conform previziunilor, 6 luni de zile post-operator”, se arată în comunicatul postat de campioană.

………………………………………..

STEAUA KHARJA STA 6 LUNI?! UPDATE 3.11.2015/17:30/ Conform surselor FANATIK.RO, Houssine Kharja s-a accidentat grav, iar verdictul medicilor este unul foarte dur: ruptură de ligamente încrucişate, menisc şi ligament colateral extern. Acesta s-a sfătuit cu Mirel Rădoi şi staff-ul medical al Stelei şi a decis să meargă în Italia, acolo unde va fi supus unui control mai amînunţit. Marocanul a plecat ieri, 2 noiembrie, iar oficialii campioanei aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele.

ADVERTISEMENT

…………………………………………….

STEAUA KHARJA STA 6 LUNI?! UPDATE 18:00 / FANATIK.RO a scris în EXCLUSIVITATE despre accidentarea suferită de Houssine Kharja după meciul disputat de Steaua la Baia Mare.Marocanul riscă să nu mai poată intră pe terenul de fotbal minim 6 luni, diagnosticul fiind unul foarte dur: ruptură de ligamente încrucişate, menisc şi ligament colateral extern.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre problema pe care o întîmpină Kharja. “Am auzit şi eu, dar ce să fac? Nu am eu ce să fac. Aşa este fotbalul. Se mai întîmplă să te şi loveşti. Nu îmi pare rău că l-am transferat. Mirel a luat decizia să îl aducă şi eu am încredere în el. Eu nu pot să fac nimic atunci cînd un jucător se accidentează. Nu e treaba mea”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

…………………………………………………..

STEAUA KHARJA STA 6 LUNI?! UPDATE 16:00 / Ultimele informaţii FANATIK.RO vin cu o ipoteză mult mai dură pentru Houssine Kharja. Conform surselor FANATIK.RO, fotbalistul Stelei  este suspect de ruptură de ligamente încrucişate, menisc şi ligament colateral extern. Marocanul va fi supus unor investigaţii mai amănunţite, iar dacă diagnosticul se adevereşte, atunci Kharja va lipsi cel puţin 6 luni de pe teren.

………………..

STEAUA KHARJA STA 6 LUNI?! UPDATE 13:30, 02.10 / Veste rea pentru Mirel Rădoi, în ceea ce priveşte accidentarea lui Kharja. Conform surselor FANATIK.RO, fotbalistul ar avea mari probleme la genunchi, iar după primele estimări, el va rata tot cel puţin pînă la finalul anului.

STEAUA KHARJA STA 6 LUNI?! Kharja va efectua cît de curînd un RMN, în urma căruia se va şti cu precizie ce fel de leziune are.

ADVERTISEMENT

STEAUA KHARJA STA 6 LUNI?! LIVE VIDEO CFR CLUJ-STEAUA. UPDATE ORA 14:00 / Accidentare de ultima oră. La ultimul antrenament de la Cluj, înaintea meciului cu CFR, Kharja s-a accidentat foarte grav. Totul a fost ţinut secret de stelişti, dar în cele din urmă jucătorul a fost trimis de urgenţă să facă un consult medical.

–––––––––––-

STEAUA KHARJA STA 6 LUNI?! Mirel Rădoi este decis să revină la sistemul 4-3-3, după ce în meciul de la Baia Mare roş-albaştrii au jucat 4-4-2. Este de văzut, dacă în acest modul de joc Tade va reuşi să îşi mai facă apariţia în primul “11”.

ADVERTISEMENT

STEAUA KHARJA STA 6 LUNI?! Mirel Rădoi doreşte cu orice preţ să schimbe în bine jocul echipei sale chiar înainte de meciul dificil cu CFR Cluj din deplasare. Astfel, după ce în disputa din Cupa României de la Baia Mare roş-albaştrii au făcut cel mai prost meci de cînd fostul internaţional a preluat banca tehnică, FANATIK.RO a aflat că antrenorul campionilor vrea să schimbe din nou sistemul de joc.

LIVE VIDEO CFR CLUJ-STEAUA. În 4-3-3 Tade iese din echipă

LIVE VIDEO CFR CLUJ-STEAUA. De cînd Mirel Rădoi a preluat banca tehnică a Stelei roş-albaştrii au folosit trei sisteme de joc. Primul a fost 4-2-3-1, al doilea 4-3-3, iar la Baia Mare campionii au evoluat în 4-4-2, cu Chipciu şi Tade pe post de atacanţi. Însă, pentru partida cu CFR Cluj tehnicianul campionilor vrea să revină la 4-3-3.

LIVE VIDEO CFR CLUJ-STEAUA. “Nu putem să jucăm aşa. Băieţii au făcut la Baia Mare cel mai prost meci de cînd eu sînt la echipă. Nu ştiu încă dacă îl voi mai folosi pe Tade în 4-3-3”, s-a confesat Rădoi colaboratorilor săi. În schimb, în poartă Niţă îi va lua din nou locul lui Valentin Cojocaru, iar Karja, odihnit la Baia Mare, va reveni şi el în primul “11” în jocul de la Cluj.

Cum ar putea să joace Steaua

Niţă – Rîpă, Varela, Toşca, Guilherme – Tahar, Karja, Stanciu – Adi Popa, Chipciu, Hamroun

ADVERTISEMENT
Tags: