Prima victorie în 2014. Reghe mai VREA un MIJLOCAŞ

Steliştii au reuşit prima victorie din 2014, cu Korona Kielce, 3-1. Atît Reghecampf cît şi jucătorii sînt mulţumiţi de jocul arătat şi consideră că plecarea lui Bourceanu nu va afecta...
04.02.2014 | 10:20
Prima victorie in 2014 Reghe mai VREA un MIJLOCAS

Steliştii au reuşit prima victorie din 2014, cu Korona Kielce, 3-1. Atît Reghecampf cît şi jucătorii sînt mulţumiţi de jocul arătat şi consideră că plecarea lui Bourceanu nu va afecta echia.

“Am făcut antrenamente foarte grele, chiar dacă au fost multe reacţii, îi asigur că echipa va juca mult mai bine. Am avut o discuţie cu jucătorii pentru că nu cred că e normal să pierdem. Trebuie mai multă responsabilitate din partea jucătorilor, nu am ajuns la acest nivel, sînt sigur că ne vom schimba. Pinitilii este bine, a trecut peste accidentare. Nicuşor Stanciu e un executant bun, încercăm să schimbăm sistemul, este vorba de Stanciu în momentul de faţă. Am jucat în ultima perioadă cu Bourceanu şi Pintilii, sper că şi în retur vom juca tot bine. Sper că va ajunge Sânmărtean, sper ca patronul să facă un efort financiar. Au fost nişte discuţii în ultimele zile. Steaua nu stă într-un singur jucător, era sufletul echipei”, a declarat Reghecampf.

“A fost un meci bun făcut de noi, ne bucurăm pentru că am reuşit să pasăm foarte mult, a fost un antrenament foarte bun. Noi ne doream să cîştigăm. S-a văzut că am fost puţini obosiţi şi neconcentraţi pînă acum. Orice discuţie pe care o are Mister cu noi înseamnă mult, nou îl ascultăm, încercăm să facem ceea ce zice pe teren. Atîta timp cît joc îmi place orice sistem. Sînt mai mulţi jucători lideri, nu ştiu cît va conta plecarea lui Bourceanu, sînt sigur că cine va pleca îşi va face bine treaba”, a spus Stanciu la finalul partidei.

“Am făcut un joc foarte bun, mai ales în prima repriză, am dominat. A fost la început mai greu, antrenamente fizice, ştiam că vor veni şi rezultatele. Ne-am revenit, o să avem potenţial mai mare de alergat. Ne pare rău”, a completat Gabriel Iancu.

Min. 90+2: Rezultat final. Steaua – Korona Kielce 3-1.

Min. 85: GOOL! Korona înscrie după o lovitură liberă executată de la 35 de metri. Mingea este deviată de Dejmek, de lîngă Gardoş.

Min. 83: Şut al lui Keşeru de la 25 de metri, reţinut uşor de goalkeeper-ul Koronei.

Min. 70: GOOL STEAUA! Stanciu execută superb o lovitură liberă de la 25 de metri. Portarul nu are reacţie deşi mingea este plasată pe colţul său.

Min. 60: Schimbări la Steaua. Keşeru, Pârvulescu, Iancu, Kapetanos şi Niţă intră în locul lui Latovlevici, Stanciu, Chipciu, Piovaccari şi Tătăruşanu.

Min. 55: Adi Popa se loveşte cu adversar la un duel aerian. Ambii jucători se resimt, medicii au intrat în teren. Iese Prepeliţă, întră Răduţ.

Min. 46: A început repriza secundă! Rîpă intră în locul lui Szukala.

Min. 45: Fluier final al primei părţi.

Min. 45: GOOL STEAUA! Piovaccari deschide scorul după o centrare pe jos oferită de Adi Popa. Italianul trimite simplu după ce ia prim planul unui adversar.

Min. 41: Lovitură liberă pentru Steaua. Prepeliţă şutează în blocaj de la aproximativ 30 de metri.

Min. 36: Szukala are un contact dur cu un adversar şi se accidentează la nas. Medicii îi acordă îngrijiri medicale.

Min. 27: Chipciu pătrunde în careu, primeşte o pasă de la Adi Popa şi încearcă un lob. Mingea este scoasă de pe linia porţii de unul dinte fundaşii polonezi.

Min. 21: GOOL STEAUA! Gardoş înscrie cu capul după un corner executat perfect de Nicuşor Stanciu.

Min. 8: Tănase intră în combinaţie cu Stanciu, şutul său trece puţin pe lîngă poartă.

Min. 7: Gardoş pătrunde în atac cu mingea la picior, pasează în bandă pentru Latovlevici, fundaşul trimite prea tare pentru Piovaccari

Min. 2: Lovitură de colţ pentru Steaua. Stanciu execută, Szukala trimite cu capul, mingea nu prinde spaţiul porţii.

Min. 1: Start de partidă!

UPDATE 19:30 / Partida s-a amînat cu 15 minute. Pe aceeaşi arenă a evoluat şi Dinamo contra celor de la Guangzhou, partidă ce s-a terminat la 19:00.

Steliştii caută prima victorie din cel de-al doilea stagiu de pregătire de la Marbella, împotriva formaţiei Korona Kielce. Roş-albaştrii îşi vor întîlni pe fostul coleg, Pawel Golanski. Reghecampf va introduce în teren următorii jucători:

Tătăruşanu- G. Matei, Gardoş, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Neagu – Ad. Popa, N. Stanciu, C. Tănase – Piovaccari

Tags: