Sport

STEAUA. Steliştii TREMURĂ! L-au dat AFARĂ, acum îi TERORIZEAZĂ! “Aveţi MARE grijă la el”

STEAUA. Membrii staff-ul tehnic al roş-albaştrilor au încercat la şedinţele tehnice cu jucătorii să îi facă pe aceştia să sublinieze că principalul pericol din meciul cu Viitorul este...
22.03.2015 | 14:30
STEAUA Stelistii TREMURA Lau dat AFARA acum ii TERORIZEAZA Aveti MARE grija la el
ADVERTISEMENT

STEAUA. Membrii staff-ul tehnic al roş-albaştrilor au încercat la şedinţele tehnice cu jucătorii să îi facă pe aceştia să sublinieze că principalul pericol din meciul cu Viitorul este Alexandru Mitriţă. Intersant este faptul că Gigi Becali a avut posibilitatea să îl cumpere defintiv pe tînărul mijlocaş, în urmă cu doi ani, cînt Mitriţă era legitimat la Steaua, la echipa de tineret, dar a ales să ofere 300.000 de euro pe Alexandru Târnovan, în dauna acestuia.

STEAUA. Costel Gâlcă vrea cu orice preţ să cîştige partida cu Viitorul. Motivul? Antrenorul clubului din Ghencea este conştient că Gigi Beacali nu este mulţumit de jocul echipei sale, iar un eventual rezultat negativ, obţinut cu echipa lui Gică Hagi, i-ar putea fi fatal în tentativa lui de încheia acest campionat pe banca Stelei. “Am vorbit cu Gigi, e nemulţumit”, a recunoscut Gâlcă sîmbătă la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

VIDEO SENZATIONAL!!! KESERU A MARCAT 4 GOLURI INTR-UN MECI!!!

FANATIK.RO a aflat că antrenorul Stelei a făcut o analiză minuţioasă a jocului adversarilor de duminică, dar a ales să îi acorde o atenţie sporită lui Alexandru Mitiriţă. Aveţi mare grijă la Mitriţă. Nu trebuie să îi dăm spaţii. Are viteză şi o tehnică foarte bună. Fiţi foarte atent cu el şi în preajma careului. Dacă nu sînteţi siguri că puteţi să îl deposedaţi, atunci nu-l atacaţi decisiv. Vă poate elimina uşor din joc sau chiar poate să scoată o lovitură de la 11 metri. E cel mai bun om a lui Hagi pe faza de atac”, a sunat mesajul lui Gâlcă către elevii săi.

Mihăiţă Neşu A MERS din nou!!!  În Ghencea!!!  Becali S-A IMPLICAT personal. Tratamentul care il pune PE PICIOARE!!!

“Gigi Becali l-a avut în mînă pe Mitriţă, dar l-a ales pe Târnovan”

STEAUA. Interesant este faptul că la ora actuală roş-albaştrii, în loc să se teamă de Alexandru Mitriţă, ar fi putut să beneficieze de serviciile acestuia, dacă Gigi Becali accepta şi îl cumpăra defintiv pe mijlocaşul în vîrstă de 20 de ani, în iarna anului 2013. “În vara lui 2013, Gigi Becali şi Gică Hagi au bătut palma pentru un împrumut de şase luni a 5 jucători pentru echipa under 19 a Stelei care urma să participe în premieră în Liga Campionilor la tineretTotodată, patronul Stelei avea şi prima opţiune pentru cumpărarea definitivă a oricărui jucător dintre cei pe care antrenorul Ion Toma i-a avut sub comandă.”

ADVERTISEMENT

TRANSFER SENZATIONAL IN LIGA 1!!! UN CAMPION EUROPEAN DE PRIMERA DIVISION SI-A DAT ACORDUL!!! A AJUNS LA BUCURESTI!!! FOTO EXCLUSIV!!!

“Astfel, după ce perioada de împrumut s-a terminat, Gigi Becali s-a decis asupra lui Tîrnovan şi Mitiriţă, dar în cele din urmă a hotărît să îl cumpere doar pe primul, în schimbul a 300.000 de euro. Mitriţă a strîns din dinţi şi s-a întors la Viitorul, iar duminică este decis să facă un meci mare în Ghencea, în condiţiile în care Târnovan nu a confirmat şi a  fost împrumutat de Steaua la Gaz Metan Mediaş, a dezvăluit entru FANATIK.RO o sursă din anturajul roş-albaştrilor.

Joacă Mitiriţă titular în Ghencea?

STEAUA. La rîndul său, Gică Hagi este decis să obţină din nou un rezultat mare în Ghencea, după ce în urmă cu doi ani Viitorul a cîştigat contra Stelei cu 5-2. Însă, conştient că Gâlcă îi va acorda o atenţie sporită lui Mitriţă, fostul mare internaţional se gîndeşte să îl surpindă pe omologul său de pe banca roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

MAXIM, MECI DE POVESTE IN BUNDESLIGA!!! GOL SI PASA DE GOL, DUPA 0-1!!! VEZI VIDEO!!!

Astfel, surse din anturajul lui Hagi ne-au mărturisit că acesta ia în calcul să îl ţină rezervă pe Mitriţă, în primele 45 de minute, iar apoi să îl trimită pe teren după pauză, mult mai proaspăt, pentru a putea să îşi arate calităţile pe fondul uşoarei oboseli a jucătorilor Stelei.Însă titularizarea sau nu a tînărului jucător se va decide chiar în dimineaţa zilei de duminică, atunci cînd Hagi se va hotărî asupra primul “11” , cel pe care îl va trimite pe teren împotriva Stelei,

Cum ar putea arăta Steaua cu Viitorul

Arlauskis – Râpă, Tamaş, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Breveeld – Adi Popa, Chipciu, Tănase – Rusescu

ADVERTISEMENT

17 meciuri a jucat Mitiriţă pentru Viitorul în acest cmpionat reuşint să marcheze 4 goluri

2 mecuri a jucat Târnovan pentru Steaua reuşind să marcheze un singur gol