SURPRIZĂ! Steaua l-a avut în curte, ieri a bătut Ajax la Amsterdam!

Andreas Calcan, jucătorul în vîrstă de 22 de ani, s-a transferat în această vară la echipa din Eredivisie, Willem Tilburg. Mijlocaşul român a jucat primul său meci în Olanda chiar pe Amsterdam Arena, împotriva lui Ajax. 

Românul a evoluat 20 de minute în victoria de senzaţie obţinută de echipa sa, 2-1 pe terenul lui Ajax. George Ogăraru l-a descoperit pe Andreas în timpul în care a antrenat la U Cluj şi l-a ajutat pe acesta să ajungă în Olanda.

Ogăraru l-a felicitat pe Calcan pentru meciul făcut pe Amsterdam Arena: "Un fotbalist român face istorie în Olanda pentru noul său club!....(titlu de gazetă;) Astăzi vreau să vă spun ceva despre un tînăr fotbalist pe care l-am descoperit la U Cluj şi căruia i-am oferit şansa să îşi continue cariera într-un mediu profesionist, în Olanda, pentru echipa Willem 2 Tilburg: Andreas Calcan.

Tratat de fotbalul românesc, aşa cum din păcate mulţi tineri o păţesc, Andreas a reuşit doar într-o lună să devină un fotbalist respectat în Olanda culminînd cu evoluţia de aseară împotriva Ajax-ului , pe Amsterdam Arena...Felicitări Andreas! ‪#‎AndreasCalcan‬", a scris Ogăraru pe facebook.

Andreas Calcan a fost în trecut şi în atenţia clubului Steaua. S-a scris despre interesul vicecampioanei României, iar la un moment dat, au existat zvonuri conform cărora echipa roş-albastră îl avea pe Calcan în coproprietate cu U Cluj.

Ajax-Willem 1-2 (Klaasen 1 / Falkenburg 28, Sol 31)

Echipele de start

324

VEZI VIDEO: