Fotbal intern

STEAUA. Cine l-a SALVAT pe Rusescu! ”Nu se mai poate!”

STEAUA. Raul Rusescu suferă acum, după accidentarea groaznică pe care i-a provocat-o Mureşan, cînd i-a spart pometele drept. A trecut prin operaţia complicată, dar acum se reface, cu speranţa...
16.11.2014 | 10:09
STEAUA. Cine l-a SALVAT pe Rusescu! ”Nu se mai poate!”
ADVERTISEMENT

STEAUA. Raul Rusescu suferă acum, după accidentarea groaznică pe care i-a provocat-o Mureşan, cînd i-a spart pometele drept. A trecut prin operaţia complicată, dar acum se reface, cu speranţa că va reveni cît mai rapid pe teren. Rusescu a mai suferit şi în urmă cu şase ani, nu din cauze medicale, ci pentru că un antrenor îl lăsa mereu pe bară. Dan Petrescu a intervenit prompt şi de atunci cariera atacantului a fost într-o continuă ascensiune.

STEAUA. Unirea Urziceni l-a înregimentat pe Raul Rusescu în anul 2005, dar l-a împrumutat rapid la Astra Giurgiu ll. De acolo, clubul ialomiţean l-a trimis la CS Otopeni, în Liga a ll-a, în 2007. Pe atunci, Liviu Ciobotariu era antrenorul ilfovenilor, iar acesta nu a riscat cu atacantul, introducîndu-l pe teren în 20 de partide, dar în majoritatea lor din postura de rezervă. Rusescu a punctat de patru ori în acea ediţie de campionat, 2007-2008, dar era nemulţumit de statutul său la Otopeni. La fel şi antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu. Tehnicianul îşi punea speranţe în Rusescu, dar ascensiunea la Otopeni nu se întrezărea. Aşa că, deranjat de faptul că jucătorul lustruia banca de rezerve, l-a luat înapoi la Unirea Urziceni, promiţîndu-i că va ajunge, în scurt timp, un veritabil golgheter.

ADVERTISEMENT

bursucul-a-numit-capitanul-crop-644x416

STEAUA. Credit uriaş: l-a înlocuit pe Bogdan Stancu!

STEAUA. Mai mult, în acel an, 2008, Dan Petrescu îl pierdea pe Bogdan Stancu, transferat la Steaua, aşa că i-a dat tot creditul din lume lui Raul Rusescu, fotbalistul care încercase să răzbească la CS Otopeni. ”Sînt nemulţumit, nu joacă atît cît trebuie la Otopeni, aşa nu se mai poate”, ar fi spus ”Bursucul” şi, imediat, Rusescu era pregătit pentru un nou sezon, de data aceasta în Liga l, la Unirea Urziceni.

ADVERTISEMENT

STEAUA. 87 de partide a jucat Raul Rusescu la Unirea Urziceni, în trei campionate, echipă pentru care a punctat de 18 ori. Ochiul nu l-a înşelat pe Dan Petrescu, tehnicianul care i-a influenţat enorm cariera atacantului. Inevitabilul avea să se producă şi în cazul lui Rusescu, Steaua tranferîndu-l în 2011. După doi ani petrecuţi în Ghencea, perioadă în care a punctat de 34 de ori, Raul Rusescu a luat drumul Sevillei. După ce a trecut şi pe la Braga, fotbalistul a revenit la Steaua. Din nefericire, a fost scos din circuit pentru o perioadă de cotul violent al lui Gabi Mureşan, iar acum se află în perioada de recuperare.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri