ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. “I-am zis lui Bokila să se ducă în Ghencea!”

STEAUA. Fostul fotbalist al echipei din Ghencea, Bănel Nicoliţă a dezvăluit că Jeremy Bokila l-a contactat pentru a afla care este situaţia Stelei şi a Petrolului, acesta fiind ofertat de abele...
Autor: Iuliana Spirache | 16.12.2014 | 15:05

STEAUA. Fostul fotbalist al echipei din Ghencea, Bănel Nicoliţă a dezvăluit că Jeremy Bokila l-a contactat pentru a afla care este situaţia Stelei şi a Petrolului, acesta fiind ofertat de abele cluburi în perioada cînd  era în probe la Saint Etienne.

ADVERTISEMENT

“Îl cunosc pe Bokila, am făcut cîteva antrenamente cu el la Saint Etienne, era în probe, L-a ofertat Steaua în aceeaşi perioadă în care l-a ofertat şi Petrolul. Mă suna şi vorbea cu mine la telefon. I-am zis să se ducă la Steaua, pentru că e cel mai puternic club din ţară, poate marca 15-20 de goluri şi să fie vîndut pe 10 milioane. A ales Petrolul. Asta e problema cu impresarii”, a spus Bănel Nicoliţă la Dolcesport.

STEAUA. Bokila a mai fost dorit de “roş-albaştrii”  în vara acestui an, însă echipa condusă de Gâlcă nu s-a înţeles cu oficialii de la Terek Groznîi, unde evoluează africanul. Acesta putea să ajungă în Ghencea sub formă de împrumut sau transferat definitiv, pentru o sumă de 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Fiind un jucător dorit de Gigi Becali, oficialii Stelei vor încerca şi în această iarnă să obţină semnătura fostului jucător al Petrolului, ţinînd cont de faptul că oficialii lui Terek par dispuşi să renunţe la jucătorul care nu a prins multe minute în echipa rusă.

ADVERTISEMENT

STEAUA. În ciuda declaraţiilor date de Valeriu Argăseală, Steaua nu este 100% sigură de rămînerea tuturor fotbaliştilor, iar  Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, spune că una din priorităţile conducerii este aducerea unui atacant de valoare. Fostul mare portar fiind de părere că Jeremy Bokila ar fi alegerea ideală şi a lăsat de înţeles că mutarea nu ar fi imposibilă. ” Avem nevoie de un atacant cu talie, un atacant puternic care să cîştige duelurile aeriene. Ne trebuie un vîrf autentic, care să devieze şi să creeze spaţii pentru ceilalţi jucători. Aş vrea un jucător ca Bokila, îmi place mult de el. Acesta este tipul de jucător de care Steaua are nevoie”, a spus Duckadam la Digisport.

ADVERTISEMENT

În perioada petrecută la Petrolul Ploieşti a reuşit să  marcheze unicul gol al finalei Cupei din 2012, cu CFR Cluj, care a adus primul trofeu la Ploieşti după 18 ani de pauză.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!