STEAUA. Au dat-o la pace! Şi-a cerut SCUZE în vestiar: “A GREŞIT”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
30/07/2016, 10:36
STEAUA. Au dat-o la pace! Şi-a cerut SCUZE în vestiar: “A GREŞIT”

STEAUA. Hamroun a fost reprimit la antrenamentele Stelei, iar după o discuţie cu Laurenţiu Reggecampf jucătorul algerian şi-a cerut scuze în vestiar faţă de colegii săi.

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf se confruntă la Steaua cu cea mai tensionată atmosferă din vestiarul vicecampionilor de cînd el este antrenorul roş-albaştrilor. Cu un Tamaş extrem de revoltat, declarîndu-i război pe faţă lui Hamroun, după fuga acestuia în Eleveţia, tehnicianul celui mai titrat club din fotbalul românesc a reuşit într-un fel să aplaneze în cele din urnă conflictul înainte de partida cu Slavia Praga.

“Hamroun a recunoscut că a greşit!”

STEAUA. După ce a discutat cu Gigi Becali şi Mihai Stoica, în cele din urmă antrenorul vicecampionilor a luat decizia ca Hamroun să fie reprimit la antrenamente, însă nu înainte ca acesta să îşi ceară scuze în vestiar colegilor pentru gestul făcut.

Gigi Becali are dreptate. Important pentru toată lumea este meciul retur cu Slavia Praga, iar în acest moment este nevoie de Hamroun pe teren. Acel meci se joacă pe foarte mulţi bani. E clar că el a greşit. Acest lucru îl ştie şi Gigi Becali, dar şi jucătorul. Hamroun şi-a sumat amenda pe care o va primi. Oricum el şi-a cerut scuze tuturor şi i-a promis lui Reghe că dacă îl va introduce cu Slavia Praga va da totul pentru calificare. Ulterior Gigi Becali va decide dacă acceptă sau nu oferta de la Al Sadd. Este clar că trebuie urmărit propriul interes”, a dezvăluit o sursă FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×