Fotbal intern

STEAUA. Cum s-a DISTRUS. Nu mai prinde nici lotul!

STEAUA. Iasmin Latovlevici a devenit din titular indiscutabil rezervă de lux la Steaua. Nu este însă tot. Problemele vor continua pentru jucător, iar FANATIK.RO a aflat că fundaşul are şanse...
11.11.2014 | 00:04
STEAUA Cum sa DISTRUS Nu mai prinde nici lotul
ADVERTISEMENT

STEAUA. Iasmin Latovlevici a devenit din titular indiscutabil rezervă de lux la Steaua. Nu este însă tot. Problemele vor continua pentru jucător, iar FANATIK.RO a aflat că fundaşul are şanse mici să mai intre în planurile lui Gâlcă pe final de an. 

Alin Toşca şi Lucian Filip sînt fotbaliştii care l-au ţinut pe bară în ultimele patru partide pe Iasmin Latovlevici, iar mult mai grav pentru stelist este că, din cauza lipsei de meciuri, el a ajuns să nu mai fie convocat nici la naţională!  FANATIK.RO vă prezintă culisele decăderii lui Lato, şi ce discuţii a avut în ultima perioadă cu conducerea şi tehnicianul Costel Gâlcă.

ADVERTISEMENT

Nu îi mai ajungea nimeni la nas

STEAUA. Iasmin Latovlevici a fost transferat la Steaua în vara anului 2010 de către Victor Piţurcă. El a devenit în scurt timp titular indiscutabil, iar de mai bine de trei ani practic nu a mai avut rival! Tocmai acesta a fost şi motivul pentru care el a început să capete curaj în vestiar şi astfel să-şi trateze colegii cu superioriate, spun voci de la echipă. “Lato nu a avut probleme în a se impune titular la Steaua. El s-a bătut o scurtă perioadă cu Emeghara pe acest post, dar l-a scos din echipă foarte de repede.  Conştient că nu are rival pe acest post atitudinea lui a fost una deranjantă pentru majoritatea jucătorilor. Nimeni nu îi mai ajungea la nas, iar interviurile pe care le dădea după meciuri erau destul de enervante chiar şi pentru conducere”, ne-a spus o sursă din cadrul clubului din Ghencea.

600071-568445-iasmin-latovlevici

L-a deranjat pe Gigi Becali că se dă lovit 

STEAUA. Cel mai important motiv care a contribuit la decizia lăsării pe banca de rezerve a fost şi atitudinea pe care acesta a avut-o la Sofia, Târgu Mureş, dar şi înainte de jocul cu Dinamo. Concret? Jucătorul Stelei a cerut schimbarea în jocurile cu Ludogoreţ şi ASA, iar înainte de meciul cu alb-roşii, deşi a efectuat două RMN-uri, nu i s-a descoperit că ar avea probleme medicale! Chiar şi aşa fundaşul stînga al Stelei s-a plîns în continuare că ar avea dureri şi nu a mai intrat pe teren în meciul cu rivalii din Ştefan cel Mare. Enervat că Lato se dă lovit, Gigi Becali a decis să intervină, iar în meciul cu Rio Ave, chiar dacă era apt de joc, fotbalistul a fost lăsat înafara lotului, iar Filip a fost introdus titular. La fel s-a întîmplat şi în meciul cu Concordia Chiajna, unde a fost trecut totuşi pe foaia de meci şi a luat loc pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

 Latovlevici l-a convins pe Tătăruşanu să semneze cu Florin Iacob

STEAUA. Puţini ştiu că relaţia dintre Gigi şi Lato s-a răcit încă de-acum doi ani. Motivul? Coleg de cameră la acea vreme cu Ciprian Tătăruşanu, fundaşul stînga al Stelei l-a convins pe fostul portar al campionilor să semneze un contract de reprezentare cu Florin Iacob, impresar căruia conducătorii din Ghencea au cerut FRF să-i ridice licenţa! Mai mult, Tătăruşanu a părăsit Steaua gratis, iar Gigi a luat o mare ţeapă financiară.

Tata-Lato_00000

10 meciuri a jucat Latovlevici pentru Steaua în acest campionat, reuşind să marcheze un gol

7 luni de contract mai are Latovlevici cu Steaua

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!