ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. A EXPLODAT: “E bătaie de joc! Nu merge aşa!”

UPDATE / STEAUA. Impresarul Florin Iacob a confirmat înformaţia oferită de  FANATIK.RO că au existat discuţii pentru ca Latovlevici să ajungă la Volîn Luţk. Iacob nu a vrut însă să...
Autori: Daniel Vlad, Mircea Dominte | 21.10.2014 | 00:08
STEAUA. A EXPLODAT:

UPDATE / STEAUA. Impresarul Florin Iacob a confirmat înformaţia oferită de  FANATIK.RO că au existat discuţii pentru ca Latovlevici să ajungă la Volîn Luţk. Iacob nu a vrut însă să dezvăluie motivele pentru care fundaşul nu a ajuns la Dinamo Zagreb, de unde a avut, de asemenea, o ofertă.

ADVERTISEMENT

“Au fost discuţii cu Volîn Luţk. Nu vă pot spune de ce n-a plecat Latovlevici la Dinamo Zagreb. Şi-a pus nişte întrebări, referitor la echipa la care va juca anul următor, dar mai este destul pînă atunci” , a declarat Iacob, la sport.ro.

 

STEAUA. Iasmin Latovlevici, unul dintre oamenii de bază ai Stelei din ultimii ani, va intra la iarnă în ultimele şase luni de contract, dar conducerea nu i-a propus momentan prelungirea angajamentului. Acest aspect îl deranjează pe jucător, însă cel mai tare fundaşul a fost afectat cînd a aflat că oficialii din Ghencea au refuzat o ofertă sosită în urmă cu o lună pe numele său din partea formaţiei, Volîn Luţk.

STEAUA. Faptul că Steaua nu mai pare interesată să continue şi din vară cu Iasmin Latovlevici, din cauza randamentului mai slab din ultimul timp, i-a afectat moralul jucătorului, dar acesta a fost dezamăgit şi mai rău de ultimele evenimente petrecute în birourile clubului din Ghencea. Astfel, conform surselor FANATIK.RO, fundaşul stînga a aflat despre o ofertă concretă care a venit pe numele său în urmă cu o lună din partea ucrainenilor de la Volîn Luţk, echipă la care mai sînt legitimaţi alţi doi fotbalişti români, Eric Bicfalvi şi Florentin Matei. Consternarea lui Lato provine mai ales de la faptul că esticii ofereau în schimbul său un milion de dolari, sumă foarte bună avînd în vedere că el intră la anul în ultimele şase luni de contract şi poate semna gratuit cu oricine.

ADVERTISEMENT

“E bătaie de joc ce-mi face Steaua!”

STEAUA. Mai mult, conform aceloraşi surse, jucătorul ar fi primit un contract de 20.000 de euro pe lună, cu 33 la sută mai mult decît încasează în prezent la Steaua, adică 15.000 de euro lunar. “Nu înţeleg ce se întîmplă… Ce vor ăştia de la mine? Ofertă de prelungire nu-mi fac şi nici să plec nu mă lasă. Păi un milion de dolari e puţin în condiţiile în care eu intru în ultimele şase luni la iarnă?! Nu se poate aşa ceva! E bătaie de joc!“, s-a confesat Latovlevici apropiaţilor. Principala cauză a situaţiei ar fi, conform aceloraşi surse, faptul că şefii forţează în cazul lui Latovlevici sperînd să obţină o sumă mai mare la iarnă, exact cum s-a întîmplat şi în cazul lui Bourceanu, care a plecat la începutul anului de la Steaua la Trabzonspor în schimbul a 1,3 milioane de euro, chiar dacă intrase în ultimele şase luni de contract.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!