Fotbal intern

STEAUA. Latovlevici are un nou impresar! Joacă în Serie A

STEAUA. Iasmin Latovlevici nu doreşte să-şi prelungească înţelegerea scandentă în vară cu roş-albaştrii, el urmînd să părăsească echipa la finalul acestui sezon. Fundaşului stînga i...
07.04.2015 | 00:04
STEAUA Latovlevici are un nou impresar Joaca in Serie A

STEAUA. Iasmin Latovlevici nu doreşte să-şi prelungească înţelegerea scandentă în vară cu roş-albaştrii, el urmînd să părăsească echipa la finalul acestui sezon. Fundaşului stînga i s-a propus un nou contract, în aceleaşi condiţii financiare ca pînă acum, cu care nu a fost de acord. Dată fiind situaţia, Steaua l-a trecut pe linie moartă pe Latovlevici şi sînt şanse minime ca acesta să mai bifeze vreun minut într-o partidă oficială pentru liderul Ligii 1. Fundaşul este, însă, liniştit şi este convins că la vară îşi va putea găsi un nou contract avînd în vedere că va putea semna din postura de jucător liber de contract.

“Nu semna cu Steaua! Ia exemplul meu”

STEAUA. Interesant este faptul că Latovlevici a adoptat această strategia la recomandarea lui Tătăruşanu. Cei doi sînt buni prieteni încă din perioada în care evoluau la Steaua, unde au fost colegi de cameră. “Ciprian l-a sfătuit pe Iasmin să nu cedeze presiunii conducerii şi să refuze prelungirea contractului dacă oferta nu-l va satisface. I-a transmis lui Lato să fie tare, pentru că şi asupra lui s-au făcut presiuni. Dar a rezistat, nu şi-a prelungit contractul şi a semnat cu Fiorentina. Iasmin a înţeles mesajul şi i-a promis lui Ciprian că nu va ceda, că la vară vrea să-i calce pe urme şi să prindă contractul vieţii”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al celor doi fotbalişti. Patronul Stelei a aflat de discuţie şi a decretat ca fundaşul stîngă să nu mai apară în primul “11”.

Au avut acelaşi impresar

STEAUA. Latovlevici şi Tătăruşanu au fost reprezentaţi de Florin Iacob, însă jucătorii au decis să renunţe la serviciile impresarului. Ambii l-au acuzat pe agent că îşi urmărea doar interesul personal şi că le-a pus beţe în roate la anumite transferuri doar pentru a încasa un comision substanţial. De altfel, între Latovlevici şi Iacob există un proces pe masa CNSL. Impresarul îl acuză pe fundaş că nu i-a achitat comisionul 30.000 de euro, atît cît trebuia să primească după ce fostul jucător al lui Poli Timişoara a semnat cu Steaua. “Am ajuns cu Lato la comisii pentru o datorie mai veche, dar pînă la urmă sper că o să ajungem cu toţii la un acord. O să reglăm noi lucrurile cumva”, a spus Iacob.

Dorit de Dinamo Zagreb

STEAUA. Iasmin Latovlevici este monitorizat de mai multe luni de Dinamo Zagreb, grupare unde evoluează şi Alexandru Măţel. Croaţii au negociat cu omologii din Ghencea un transfer anul trecut, dar Becali a solicitat un milion de euro în schimbul fundaşului. Acum, Dinamo a devenit din nou interesată de serviciile lui Latovlevici, mai ales că-l poate aduce liber de contract. “Aş fi foarte bucuros să vină. Am mai vorbit cu el şi ar fi foarte bine şi pentru mine, şi pentru el dacă ar veni. Prima oară cînd am ajuns în Croatia m-au întrebat, ştiam că erau în negocieri cu el, dar acum nu mai ştiu nimic. Le-am dat referinţe bune despre el”, a spus Măţel.

17 partide a jucat Tătăruşanu pentru Fiorentina în acest sezon, în toate competiţiile

800.000 de euro este salariul lui Tătăruşanu la Fiorentina

10.000 de euro pe lună este salariul lui Latovlevici la Steaua

400.000 de euro pe sezon ar cîştiga Latovlevici la Dinamo Zagreb

STEAUA. INTERZIS! Atacantul favorit al lui Gigi costă 3.000.000 €

Transferul ANULUI! Primul jucător ROM N ce SEMNEAZĂ cu Arsenal

STEAUA. Rămîne în Ghencea? “Am negociat cu Argăseală” Ce-au decis

Scandal MONSTRU! Adi Mutu s-a BĂTUT în restaurant! Vezi cu cine

VIDEO / ŞTIREA MOMENTULUI! Gigi Becali A PLECAT din ţară!

Tags: