Interes uriaş pentru Steaua-Lazio. Ce decizie au luat oficialii

fcsb-lazio, steaua-lazio, bilete fcsb-lazio, bilete steaua-lazio, europa league

Partida din 16-imile Europa League dintre Steaua şi Lazio a creat agitaţie printre fanii roş-albaştrilor, care au luat cu asalt casele de bilete.

Astfel, oficialii Stelei au decis să deschidă casele de bilete chiar şi în ziua de duminică. Astfel, suporterii roş-albaştrilor vor putea să cumpere bilete între orele 14:00-18:00. Totodată, roş-albaştrii vor vinde bilete şi la inelul 3. 

Preţul tichetelor va fi de 50 de lei la Tribuna 1 de la Inelul 3. De asemenea, au mai rămas bilete la peluzele de la inelul 1, unde tichetele costă 40 de lei. ”În funcţie de ritmul vânzării de bilete, programul va fi prelungit şi pentru zilele următoare!” se arată pe pagina oficială de facebook a celor de la FCSB.

Becali nu e interesat de reţeta financiară de la Steaua-Lazio

"Părerea mea e că vor fi cel puţin 40.000 de oameni cu Lazio. Nu ştiu cifra exactă, câte bilete s-au vândut, dar văd ce interes mare e. Oricum, nu mai fac socoteală ca pe vremuri: că iau 700.000 de euro sau 1,2 milioane de euro de pe bilete. Nu mă mai interesează! Pentru că am scos foarte mulţi bani în ultima perioadă", a comentat patronul Stelei, Gigi Becali. 

Partida FCSB - Lazio se va juca pe 15 februarie, pe Arena Naţională, de la ora 22:05. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.