STEAUA-SPARTA. Reghe pregăteşte marea surpriză: “Nu ghiciţi echipa!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/08/2016, 13:16
STEAUA-SPARTA. Reghe pregăteşte marea surpriză: “Nu ghiciţi echipa!”

STEAUA-SPARTA PRAGA. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul vicecampioanei României, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului din manşa a doua din turul al treilea al Ligii Campionilor. Steaua va întîlni Sparta Praga, miercuri, de la ora 20:45, pe “Arena Naţională”. Merciul tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în Cehia.

…despre meciul cu Sparta: “O să fie un meci greu, un meci important pentru noi. Este cel mai important de pînă acum. Eu cred că se vor schimba multe lucruri în bine dacă o să reuşim să ne calificăm. Mă refer la tot ce înseamnă Steaua Bucureşti şi la jucători. Mă bucur să văd că din ce în ce mai mulţi oameni vin la meci. Ne dorim să avem cîţi mai mulţi oameni care să ne susţină pentru că o să fie un meci dificil. Nu avem probleme de lot şi sper ca echipa să reuşească calificarea. 

Eu cred că nu avem voie să plecăm cu gîndul de a juca la 0-0. Meciul durează 90 de minute şi cred că se va înscrie. Sper ca noi să fim cei care marchează şi nu adversarul. Anul trecut în Europa League au reuşit meciuri incredibile în deplasare şi trebuie să fim atenţi. Ştim ce avem de făcut mîine seară şi trebuie să înscriem un gol mai mult decît adversarul. Noi ne-am gîndit şi la varianta loviturilor de la 11 metri. Este posibil orice şi ne-am pregătit pentru orice. O să vedem cine va executa loviturile de la 11 metri. O să aveţi anumite surprize, dar vă las să vă gîndiţi pînă mîine. O să vedeţi că nu o să ghiciţi echipa de mîine. Sînt sigur. Echipa noastră trebuie să cîştige fiecare meci. Ei trebuie să ştie că au semnat cu Steaua Bucureşti şi că trebuie să se gîndească numai la victorie.”

…despre punctul forte al adversarilor: “Trebuie să ne pregătim mai bine în momentul în care ei au faze fixe. Degeaba lucrăm o săptămînă la fazele fixe dacă va exista un moment de neatenţie şi ei profită. Asta este o problemă a jucătorilor din fotbalul românesc. Noi încercăm să nu avem momente de genul. Trebuie să îi ţinem cît mai departe de poarta noastră. Vor exista momente în care o să facem greşeli, dar cred că fotbaliştii vor fi mult mai concentraţi.”

…despre Hamorun: “Este un jucător important, iar echipa a cîştigat foarte multe puncte datorită lui. Avem nevoie de toţi jucătorii în momentul de faţă. El a fost amendat şi să terminăm cu povestea asta.”

…despre suporterii Stelei: “Ne concentrăm pentru meciul de mîine. Numai noi putem să aducem suporterii la stadion. Avem nevoie de linişte pentru că reprezentăm cu brio România. Am făcut asta şi în anii trecuţi si încercăm să aducem o imagine pozitivă României. Din păcate ni se pun beţe în roate şi aceste lucruri nu fac bine echipei. Sper ca suporterii să fie alături de noi. Sîntem oricînd deschişi la dialog şi îi aşteptăm la meciul cu Sparta Praga.”

…despre bonusul pentru calificare: “Există o primă pentru calificare şi sper ca jucătorii să reuşească să cîştige această primă.”

…despre echipele din cupele europene: “Cred că şi Astra are şanse să se califice, sper să se califice şi Pandurii. Sînt sigur că vor face un meci foarte bun în deplasare. Viitorul a încasat foarte multe goluri şi e greu să întorci un asemenea scor. E bine pentru fotbalul românesc ca aceste echipe să se califice. În play-off o să fie foarte greu. Dacă trecem de Sparta Praga o să ne calificăm automat în grupele Ligii Europa şi ăsta este un rezultat pozitiv pentru România.”

…despre Stanciu: “Mi-aş dori ca Stanciu să înscrie din lovitură liberă. Ştiu că este un executant foarte bun şi ce calităţi are, dar nu trebuie să aşteptăm totul de la el.”

STEAUA-SPARTA PRAGA, MIERCURI, ORA 20:45, PE “NAŢIONAL ARENA”. MECIUL ESTE LIVE VIDEO PE FANATIK.RO

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×