Ce performanţă! Steaua, pe locul 16 în istoria Champions League!

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
05/01/2018, 17:51
Ce performanţă! Steaua, pe locul 16 în istoria Champions League!

Steaua a reuşit o performanţă cu adevărat impresionantă. UEFA a publicat un clasament all-time al participărilor tuturor formaţiilor care au disputat măcar un meci, chiar şi în preliminarii, iar roş-albaştrii au un bilanţ de excepţie, care îi duce pe un loc formidabil pentru o echipă românescă. 

Astfel, clubul patronat de Gigi Becali se află pe locul al 16-lea în topul all-time al Champions league publicat de forul european. Clasamentul ia în calcul participările în competiţie încă de la începutul acesteia, când se numea Cupa Campionilor Europeni. 

Steaua e peste Liverpool sau Inter!

Roş-albaştrii sunt la egalitate olandezii de la PSV Eindhoven, cu 26 de prezenţe la startul competiţiei.  Liverpool, Arsenal, Inter Milano sau Galatasaray sunt echipele lăsate în urmă în acest clasament de Steaua. 

Topul este, evident, condus de Real Madrid, iar Benfica Lisabona ocupă poziţia a doua. Steaua nu este cea mai de succes formaţie din Europa de Est, acest loc fiind rezervat celor de la Dinamo Kiev. Ucrainenii se află pe poziţia a treia în clasament, la egalitate cu Bayern Munchen şi Ajax. 

Închide ×