STEAUA. Lovitură DURĂ pentru Becali! A transferat un RAPIDIST!

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
15/08/2016, 00:00
STEAUA. Lovitură DURĂ pentru Becali! A transferat un RAPIDIST! GALERIE FOTO

STEAUA. Gigi Becali a reuşit să îşi destabilizeze principala adversară la titlu prin aducerea la Steaua a lui Fernando Boldrin şi William de Amorim. Iar dacă patronul Stelei are de gînd să îşi completeze visul prin aducerea lui Denis Alibec, Astra poate să se gîndească la evitarea retrogradării.

STEAUA. Ceea ce însă nici Gigi Becali nu a aflat şi dezvăluie FANATIK.RO, în exclusivitate, e că patronul Stelei a reuşit să îşi aducă în curte un înfocat susţinător al rivalei din Giuleşti, Rapid.

“E printre cei mai înfocaţi fani ai Rapidului şi de departe cel mai agitat străin din România care a ţinut cu echipa giuleşteană. Jucătorii şi staff-urile care s-au perindat pe la Astra ştiu mai bine”, precizează sursele autorizate FANATIK.RO.

A învăţat imnul Rapidului

STEAUA. Cel mai important aspect de menţionat în susţinerea informaţiilor este faptul că William de Amorim cunoaşte, fără ezitări şi pauze între versuri, imnul Rapidului!

“După victorii, echipa avea un ritual: să cînte în autocar! Cum sînt mulţi rapidişti, în maşină s-a cîntat mai mereu imnul Rapidului. Iar Amorim era mereu primul, sus pe scaune, cîntînd imnul. Era în centrul atenţiei, datorită şi accentului, probabil. Ideea este că jucătorul şi-a manifestat public iubirea faţă de Rapid”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Gestul făcut în meciul direct

STEAUA. Un alt eveniment necunoscut publicului larg s-a petrecut la un meci dintre Rapid şi Astra, atunci cînd gruparea feroviară era una dintre principalele candidate la titlu. William de Amorim le-a povestit colegilor că iubirea pentru Rapid s-a născut tocmai de la prima partidă jucată pe Giuleşti cînd, uimit de atmosfera din tribune, a aplaudat prestaţia fanilor giuleşteni.

“La vremea respectivă, ne-a spus că a aplaudat din instinct. A rămas fascinat de ceea ce înseamnă suporterii Rapidului”, au precizat apropiaţii jucătorului.

1,8 milioane euro este cota lui William de Amorim conform site-urilor de specialitate

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×