Fotbal international

STEAUA. Lovitură pentru Gigi Becali. Transferul a căzut în această după-amiază!

STEAUA. Zilele trecute a apărut informaţia conform căreia Southampon îl doreşte pe Nicuşor Stanciu. Gigi Becali a recunoscut parţial, spunînd că are o ofertă concrectă de 10.000.000 de euro...
25.08.2016 | 17:33
STEAUA. Lovitură pentru Gigi Becali. Transferul a căzut în această după-amiază!

STEAUA. Zilele trecute a apărut informaţia conform căreia Southampon îl doreşte pe Nicuşor Stanciu. Gigi Becali a recunoscut parţial, spunînd că are o ofertă concrectă de 10.000.000 de euro pentru starul Stelei, fără să precizeze echipa.

STEAUA. Presa din Anglia a scris şi ea despre interesul lui Southampton, însă, din cîte se pare, transferul a picat definitiv! De ce? ”Sfinţii” s-au înţeles cu Lille pentru transferul mijlocaşului Sofiane Boufal, în vîrstă de 22 de ani. Francezul evoluează pe acelaşi post cu Nicuşor Stanciu şi este greu de crezut că antrenorul Puel are suficient loc la echipă pentru cei doi.

STEAUA. În schimbul mijlocaşului francez, ”sfinţii” vor achita 22.000.000 de euro, un record pentru ei la capitolul transferuri. Sofiane Boufal urmează să semneze zilele următoare contractul, însă va juca în Premier League începînd din iarnă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri