Fotbal intern

STEAUA. Stanciu pleacă în Premier League! Gigi: “AZI se dă ok-ul!”

STEAUA. Update / Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a vorbit despre situaţia lui Nicolae Stanciu şi a dat detalii despre viitorul său transfer....
24.08.2016 | 00:06
STEAUA Stanciu pleaca in Premier League Gigi AZI se da okul

STEAUA. Update / Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a vorbit despre situaţia lui Nicolae Stanciu şi a dat detalii despre viitorul său transfer.

“Noi aşteptăm un răspuns din Anglia şi va veni mîine. E vorba de 10.000.000 £. Nu ştiu de nici o ofertă de 10.000.000 de euro de la Celta Vigo. A fost un interes din partea unui club din Spania, dar nu au făcut o ofertă concretă. La ora asta se negociază transferul lui Stanciu în Anglia. Eu sînt deştept şi ştiu să vînd marfa mea. Văd ce spun echipele interesate de Stanciu şi apoi o să vînd la un preţ maxim. La Stanciu e o situaţie în care eu nu vreau să iau ţeapă. Dacă Stanciu valorează 7 milioane de euro, atunci vreau să-l dau cu 9 milioane. De asta stau şi cer ajutor de la Dumnezeu să îmi dea un gînd bun ca să ştiu cînd să-l vînd. Vreau să-l dau la un preţ maxim. Nu vreau să-mi iau ţeapă. Nu ştiu despre ce club este vorba din Anglia. Este vorba de un fond de investiţii care colaborează cu echipele din Anglia. Fondul de investiţii ştie la ce echipă va juca jucătorul. Mi-a spus impresarul că mîine este posibil să se dea ok-ul pentru achiziţionarea lui Stanciu. Cînd e vorba de 10.000.000 £, atunci nu te mai gîndeşti la Popa şi Hamroun. Nu are rost să mă gîndesc la ei. Pe ei pot să iau 2-3 milioane de euro. Îl las pe Stanciu să plece cu barca în Anglia dacă îmi dau ăia 10.000.000 £”, a spus Gigi Becali.

STEAUA. UpdateDupă ofertele venite de la Anderlecht şi Southampton pentru Nicolae Stanciu, Celta Vigo s-a înscris pe lista echipelor interesate de serviciile decarului Stelei.

Astfel, site-ul spaniol fichajes.net susţine că Celta a făcut o ofertă de 10 milioane de euro pentru Stanciu, dar Gigi Becali a refuzat-o. Cel care îl doreşte cu insistenţă pe Stanciu este chiar antrenorul Celtei, Eduardo Berizzo. Acesta crede că mijlocaşul Stelei poate fi soluţia ideală pentru rezolvarea problemelor din lotul său. Sursa citată susţine că “Celta nu se va da bătută şi va continua să încerce s-o convingă pe Steaua, pentru că e sigură că Stanciu ar reprezenta un transfer uriaş pentru echipa sa”.

––––––––––

STEAUA. Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai buni jucători din lotul antrenat de Laurenţiu Reghecampf, iar ofertele pe adresa Stelei au venit în momentul în care mijlocaşul a jucat la Euro 2016.

STEAUA. Anderlecht se află printre formaţiile care s-au arătat interesate de serviciile de Nicolae Stanciu. Echipa pentru care evoluează şi Alexandru Chipciu este în căutarea unui număr zece după vînzarea lui Dennis Praet la Sampdoria, iar prima ofertă pe numele lui Stanciu a fost de 6.000.000 de euro, dar belgienii au început să caute o altă soluţie după refuzul lui Gigi Becali.

STEAUA. Site-ul voetbalbelgie.be anunţă că fosta campioană a Belgiei a ieşit din cursa pentru transferul lui Nicolae Stanciu, iar noua ţintă a belgienilor se numeşte Tino Susic, un mijlocaş în vîrstă de 24 de ani de la Hajduk Split, fosta adversară a Iaşiului în Europa League.

Autor a 12 goluri în cele 27 de meciuri jucate în sezonul trecut în Croaţia, decarul bosniac are avantajul că este mai ieftin decât Stanciu, preţul său fiind fixat la 3,5 milioane de euro. Mai mult, Susic s-a dezvoltat ca fotbalist în Belgia, la Genk şi Standard, a prins cîteva meciuri în naţionalele U18 şi U21, dar a ales să reprezinte Bosnia.