Fotbal intern

STEAUA. Bălan nu s-a sinucis? Vezi ce susţine familia acestuia!

STEAUA. Lucian Bălan a avut parte de o slujbă creştinească din partea preoţilor după ce pe certificatul de deces al acestuia nu a fost scris că moartea sa a survenit în urma sinuciderii....
17.11.2015 | 00:00
STEAUA Balan nu sa sinucis Vezi ce sustine familia acestuia

STEAUA. Lucian Bălan a avut parte de o slujbă creştinească din partea preoţilor după ce pe certificatul de deces al acestuia nu a fost scris că moartea sa a survenit în urma sinuciderii.

STEAUA. Pe 14 noiembrie Lucian Bălan, fostul fotbalist al roş-albaştrilor, a fost înmormîntat creştineşte după ce un sobor de preoţi i-au ţinut o slujbă în toată regula, în localitatea Cavnic, deşi fostul fotbalist al Stelei a fost găsit în garsoniera sa din Baia Mare fără suflare. Chiar dacă lîngă trupul acestuia a fost găsit şi un bilet de adio, totuşi FANATIK.RO a aflat că medicii care au constatat moartea acestuia nu au trecut certificatul de deces sinucidere, ci ingerare.

“A luat medicamente sub influenţa alcoolului

STEAUA. Surse din anturajul fostul fotbalist al Stelei au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Lucian Bălan a avut parte de o slujbă creştinească, chiar dacă ipoteza suicidului nu este eliminată.

Este evident că nimeni din Baia Mare nu a crezut faptul că Bălan nu s-a sinucis.Toată lumea ştie lucrul asta, iar biletul de adio este cea mai bună probă. Însă familia a dorit să se spună în public că el a luat medicamente sub influenţa alcoolului, deşi nu avea voie să se atingă de aşa ceva în timp ce urma un tratament. Pe certificatul său de deces apare cuvîntul ingerare, nu sinucidere. În aceste condiţii Lucian Bălan a putut să fie înmormîntat creştineşte“, ne-a spus sursa respectivă.

Cristi Bălaj a fost prezent la funeralii

STEAUA. Însă chiar şi aşa, Lucian Bălan nu a avut parte de o prezenţă numeroasă la înmormîntare, FANATIK.RO aflînd că dintre cei mai cunoscuţi din lumea fotbalului, care a luat parte la evenimentul respectiv, a fost Crsti Balaj. Cel mai bun arbitru din România a depus o coroană la mormîntul fostului jucător al Stelei din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal din Baia Mare, mai ales că acesta şi şeful forului respectiv.

“Nici un stelist nu a fost prezent la înmormîntare”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că din păcate nici un fost coleg de generaţie de al lui Lucian Bălan nu a fost prezent la evenimentul de la Cavnic, dar şi nici un oficial al echipei actuale al roş-albaştrilor. Totuşi conducătorii echipei lui Gigi Becali au trimis o coroană de flori familiei îndoliate.