Video. FCSB pierde cu Lugano, termină pe 2 şi ratează milionul de euro

Steaua-Lugano, Europa League, video, live stream

Vezi ONLINE meciul Steaua - Lugano din Europa League. Toate FAZELE VIDEO pe FANATIK.RO

FCSB pierde ultima partidă din sezonul de toamnă, 1-2 acasă cu Lugano, şi termină grupa pe locul doi, ratând bonusul de 1.000.000 de euro!

VEZI AICI ONLINE PARTIDA STEAUA - LUGANO LIVE STREAM EUROPA LEAGUE SURSA 1

VEZI AICI ONLINE PARTIDA STEAUA - LUGANO LIVE STREAM EUROPA LEAGUE SURSA 2

Echipa de start a FCSB-ului: Vlad - Enache, Larie, Bălaşa, Morais - Popescu, Nedelcu - Golofca, Tănase, De Amorim - Coman

Rezerve: Niţă, Pintilii, Filip, Gnohere, Momcilovic, Man

LIVE STREAM STEAUA - LUGANO, ora 22.05. Vezi meciul online. Cinci titulari ai FCSB sunt indisponibili pentru partida de joi seara din grupele Europa League, FCSB - Lugano. Lotul lui Nicolae Dică este decimat, iar antrenorul trebuie să improvizeze. Astfel, Bogdan Planic, Romario Benzar, Filipe Teixeira şi Denis Alibec sunt accidentaţi pentru această partidă, iar Constantin  Budescu este şi e indisponibil din cauza cumului de cartonaşe galbene. 

LIVE STREAM STEAUA - LUGANO, ora 22.05. Vezi meciul online. Gigi Becali nu s-a putut abţine şi a dezvăluit echipa de start pe care o va alinia Nicolae Dică la partida cu Lugano. Cea mai mare surpriză vine din linia ofensivă, acolo unde Florinel Coman va fi, în premieră, vârf împins! (TOATE DETALIILE AICI)

LIVE STREAM STEAUA - LUGANO, ora 22.05. Vezi meciul online. Nici cei de la Lugano nu vor alinia cel mai bun prim 11 al lor la meciul cu FCSB de pe Arena Naţională. Elveţienii nu mai au şanse la calificare, aşa că pentru ei devine mult mai important duelul din week-end, cu Lausanne, din campionat. Antrenorul lor a explicat şi cum şi-a motivat alegerea jucătorilor (TOATE DETALIILE AICI)

LIVE STREAM STEAUA - LUGANO, ora 22.05. Vezi meciul online. În lipsa mizei pentru acest meci, elveţienii şi-au ales ca motivaţie...faptul că joacă pe un stadion atât de frumos precum Arena Naţională! Surprinzător, fotbaliştii de la Lugano afirmă că ştiu un singur jucător de la FCSB, iar acesta este Denis Alibec! (TOATE DETALIILE AICI)