Stiri sportive

STEAUA. Dezvăluire ŞOC! “Nici nu l-a sunat pe Raul!”

STEAUA. Gabi Mureşan a fost suspendat 16 etape după ce l-a lovit cu cotul în pomete pe Raul Rusescu, în timpul partidei dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua, din etapa a 12-a a Ligii 1. În urma...
10.11.2014 | 00:05
STEAUA Dezvaluire SOC Nici nu la sunat pe Raul
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gabi Mureşan a fost suspendat 16 etape după ce l-a lovit cu cotul în pomete pe Raul Rusescu, în timpul partidei dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua, din etapa a 12-a a Ligii 1. În urma incidentului, atacantul roş-albaştrilor a suferit o fractură de os zigomatic şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Care a fost un succes, conform mediciolor de la Spitalul Militar. Totuşi, sansele ca “Ruse” să mai joace în acest an sînt minime. Fotbalistul va începe în scurt timp recuperarea şi speră să fie apt pînă la primul cantonament din iarnă al Stelei.

Veşti bune pentru Steaua: “Raul este bine, nu mai vede dublu!”

STEAUA. FANATIK.RO a stat de vorbă cu Cristian Bora, naşul de cununie al lui Raul Rusescu. Acesta susţine că operaţia a fost mai complicată decît se estima iniţial şi că personalul medical a făcut o treabă excelentă. “Chirurgii au aflat abia cînd l-au deschis cît de gravă este situaţia. Avea bucăţi de os fărîmiţate, care au fost scoase cu mare grijă. Apoi i s-a pus acolo o placă din titan. Va fi nevoit să poarte o mască şi trebuie să evite curentul şi frigul. Va urma o pregătire la sală, încă nu se ştie cu exactitate cînd va reveni pe teren”, a spus Bora pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

7bora_rusescu-300x225

A treia accidentare gravă a lui Rusescu

STEAUA. Cristi Bora este convins că finul său va trece şi peste acest moment critic al carierei sale. „Am vorbit cu el imediat ce a fost externat. Se simţea bine, faţa începe să i se dezumfle. Regretă foarte mult că a avut acest ghinion, pentru că era într-o formă foarte bună. Începuse să marcheze pentru Steaua, dar şi pentru echipa naţională. Dar va reveni mai puternic, are un psihic bun. Cînd era copil, a avut două accidentări foarte grave. Şi-a fracturat tibia şi peroneul, iar mai tîrziu şi-a prins piciorul în uşile unui autobuz şi şi-a sfîrtecat coapsa”, a spus Bora.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA, LIGA 1 (19.10.2014)

Ignorat de “killerul-ul” Mureşan

STEAUA. În tot acest timp, Mureşan a susţinut că nu l-a lovit intenţionat pe Rusescu şi că nu merită să stea în afara gazonului. Comisia de Disciplină a FRF a fost, însă, de altă părere şi l-a suspendat 16 etape, deşi nu a primit cartonaşul roşu în timpul partide ASA – Steaua. “Mureşan nu l-a sunat pe Rusescu să-i ceară scuze că l-a accidentat. Dar chiar şi aşa, nu se pune problema ca Raul să-l dea în judecată. Este exclus”, a spus Bora pentru FANATIK.RO. În schimb, Alin Şeroni, care i-a provocat o dublă fractură de tibie şi peroneu lui Nicuşor Bancu, a avut bunul simţ să-şi sune victima după ce i-a provocat grava accidentare. Asta deşi şi fotbalistul Viitorului a primit, la rîndul său, o suspendare de 16 etape.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:ASA TARGU MURES-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (26.10.2014)

10 partide a jucat Rusescu pentru Steaua în acest sezon. A reuşit cinci goluri şi trei assist-uri

25.000 de lei este amenda primită de Mureşan din partea Comisiei de Disciplină, pe lîngă cele 16 etape de suspendare

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: