STEAUA. “Magicianul” Sănmărtean, BLOCAT de Becali! “Nu sînt dorit!”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
25/07/2016, 00:01
STEAUA. “Magicianul” Sănmărtean, BLOCAT de Becali! “Nu sînt dorit!”

STEAUA. Refuzul Stelei de a-şi recupera “magicianul” din sezoanele trecute l-a pus într-o postură inedită pe Lucian Sănmărtean.

STEAUA. Mijlocaşul de 36 de ani se află liber de contract după despărţirea de Al Ittihad. Deşi nu are nici o ofertă, conducerea Stelei a decis că Sănmărtean nu mai poate ajuta formaţia roş-albastră în noua ediţie de campionat.

“Încă nu mi-am găsit echipă. Am ceva discuţii cu echipe din ţară, dar nu s-a concretizat nimic. Eu aştept, cred că mai pot juca, cel puţin un an-doi. Simt că pot să duc, aş mai vrea să mai joc, dacă-mi găsesc ceva, dacă nu asta este, o să pun ghetele în cui.

Toată lumea zice că s]nt bun, dar că sînt în vârstă. Şi în Arabia mi-au zis toţi că sunt bun, dar probabil se fereau de vîrsta mea. Acum văd că toată lumea caută tineri. Eu nu vreau să fiu penibil, ştiu că mai pot juca. Cînd nu o să mai pot, o să pun ghetele în cui. Dar aş mai juca de plăcere un an, doi.

La Steaua am petrecut o perioadă foarte frumoasă a carierei mele, dar dacă nu sînt dorit, nu am ce să fac”, a declarat Sănmărtean.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×