Carousel hot news

STEAUA. A mai fost dorit Prepe? “Au negociat doar ÎN IANUARIE”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că "roş-albaştrii" au purtat cu Andrei Prepeliţă doar o rundă de negocieri  în ultimele şase luni de zile, undeva prin luna ianuarie, semn că nici Gigi Becali nu a...
19.06.2015 | 14:54
STEAUA. A mai fost dorit Prepe?
ADVERTISEMENT

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că “roş-albaştrii” au purtat cu Andrei Prepeliţă doar o rundă de negocieri  în ultimele şase luni de zile, undeva prin luna ianuarie, semn că nici Gigi Becali nu a mai dorit să continue colaborarea cu fostul căpitan al Universităţii Craiova.

OFICIAL! TRANSFERUL A FOST FĂCUT DE STEAUA! VEZI CUM ARATĂ FOTBALISTUL ÎN TRICOUL CAMPIOANEI!

STEAUA. Andrei Prepeliţă, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei din campionatul trecut, dar şi unul dintre jucătorii cu peste 300 de meciuri în Liga I, se pregăteşte după aproximativ 13 ani de jucat în primul eşalon al României să se transfere în sfîrşit la o echipă din străinătate. Însă, foarte mulţi suporteri ai “roş-albaştrilor” se întreabă de ce internaţionalul român nu şi-a mai prelungit în această vară contractul cu cel mai titrat club din fotbalul românesc. Deşi oficialii campionilor au lăsat de înţeles că jucătorul a fost cel care a dorit neapărat să nu mai continue în Ghencea, se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa.

STEAUA. Gigi are cu ce să CUMPERE jucători! ARABII i-au umplut contul! 

“Între Prepe şi Argăseală a existat doar o rundă de negocieri”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că în realitate între Andrei Prepeliţă şi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a existat o singură rundă de negocieri undeva pe la mijlocul lunii ianuarie. “Prepe era dispus să continue la Steaua doar dacă i se oferea un contract mai bun faţă de cel pe care îl avea în ultimul sezon în Ghencea. El şi-a făcut datoria faţă de acest club. A cîştigat în patru ani trei campionate cu Steaua.

ADVERTISEMENT

 

TRANSFER BOMBĂ LA STEAUA: ANUNŢ OFICIAL DESPRE REVENIREA LUI KEŞERU!

 

A jucat aproape pe toate posturile fără să comenteze. Însă, dacă era dorit cu adevărat, atunci nu credeţi că ar fi trebuit să existe mai multe runde de negocieri? Aşa că, pînă la urmă toată lumea a avut de cîştigat după faptul că el nu va mai juca la această echipă. În plus lui Prepe nu i-a căzut bine atunci cînd Gigi Becali l-a scos din lot la un meci alături de Arlauskis deoarece refuzase singura ofertă de prelungire de contract venită din partea Stelei”, au mărturisit surse din anturajul “roş-albaştrilor”.

STEAUA. Au RENUNŢAT la un atacant de forţă. “Fotbalul nostru are mulţi SUFERINZI” 

A cerut 200.000 la semnătură şi un salariu de 20.000 pe lună

STEAUA. Totodată surse din cadrul clubului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO că internaţionalul român a cerut din start un salariu pe care Gigi Becali l-a considerat prea mare. “Nimeni nu-l condamnă pe Prepeliţă. Era normal ca el să ceară mult mai mult faţă de cît avea în ultimul an de contract. Am înţeles că el voia pentru a rămîne la Steaua undeva la 200.000 de euro la semnătură şi un salariu în jurul sumei de 20.000 de euro pe lună. Oricum la aproape 30 de ani trebuie să te gîndeşi mai mult la binele tău şi al familiei tale”, ne-a spus sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

STEAUA. EXCLUSIV / RENAŞTERE! Îşi fac echipă la CLINCENI! 

320 a jucat Prepeliţă în Liga I

13 ani a jucat Prepeliţă în Liga I

STEAUA. Rădoi i-a pus la slăbit: “Gata cu pastele şi porţiile duble!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri