Fotbal intern

STEAUA. Raul Rusescu, din nou la control! Ce AU DECIS medicii

STEAUA. Gabi Mureşan l-a lovit cu cotul pe Raul Rusescu la partida dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua, iar vîrful s-a ales cu o fractură de orbită, în urma căreia a fost operat. Intervenţia...
30.01.2015 | 00:00

STEAUA. Gabi Mureşan l-a lovit cu cotul pe Raul Rusescu la partida dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua, iar vîrful s-a ales cu o fractură de orbită, în urma căreia a fost operat. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Spitalul Militar, iar internaţionalul român a fost obligat să stea departe de gazon pentru o perioadă de 36 de zile. Pe finalul primei părţi a sezonului, Rusescu a reuşit goluri importante pentru Steaua, deşi a fost nevoit să poarte o mască “tip Zorro” care să îl protejeze de duelurile mai tari.

Citeşte: STEAUA. Anunţul lui Argăseală! “Pe ce lume trăim”

Supus unui control de rutină

STEAUA. Medicii i-au transmis lui Rusescu că va fi nevoit să poarte casca de protecţie pînă la finalul carierei, situaţie oarecum asemănătoare cu cea a fotbaliştilor Petr Cech, Cristi Chivu şi Victoraş Astafei. După accidentări grave, cei trei au fost obligaţi de doctori să poarte mască pînă în momentul retragerii de pe gazon. Situaţia prin care nu va fi nevoit să treacă şi Rusescu. FANATIK.RO a aflat că atacantul Stelei a fost supus unui control medical de rutină, iar medicii au rămas impresionaţi de progresele făcute de internaţionalul român.

Citeşte: Răspunsul lui DINAMO după transferul lui Ţucudean! 

FOTBAL:ASA TARGU MURES-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (26.10.2014)

Scapă de mască la finalul sezonului

STEAUA. La finalul controlului, Rusescu a primit o veste senzaţională, care l-a entuziasmat la maximum! “După încheierea returului de campionat, Raul poate renunţa la acea mască de protecţie, care îl incomoda enorm. Medicii i-au transmis că nu mai este în pericol, dar trebuie să fie atent. Nu mai are diplopie, nu mai vede dublu şi nu mai are ameţeli. Starea sa este excelentă, iar doctorii i-au spus că totul merge spre bine!”, au povestit sursele FANATIK.RO.

Citeşte: Ţucudean la Steaua! Prima reacţie a atacantului

Masca de protecţie, o modă la Steaua

STEAUA. Raul Rusescu nu este singurul jucător al roş-albaştrilor care a fost nevoit, de-a lungul timpului, să poarte mască de protecţie. Mirel Rădoi, Sorin Ghionea, Habib Habibou, Mihăiţă Pleşan, Cristi Tănase, Stefan Nikolic şi Vlad Chiricheş au fost doar cîţiva dintre fotbaliştii importanţi ai Stelei care, în ultimii ani, au fost nevoiţi să poarte celebrele măşti. În acest sezon, în afara lui Raul Rusescu, Claudiu Keşeru şi Valentin Cojocaru  au apărut pe cîmpul de joc cu celebrele accesorii “tip Zorro”.

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (9.11.2014)

6.000 de euro a costat operaţia la care a fost supus Rusescu în urma fracturii de os zigomatic

15 partide a jucat Rusescu pentru Steaua în acest sezon. A marcat 7 goluri

Tags: