Fotbal intern

STEAUA. Meme e radical: “Îl demiteam de mult dacă eram liber”

STEAUA. Mihai Stoica i-a transmis lui Gigi Becali că ar fi renunţat de mai multă vreme la Costel Gâlcă dacă ar fi fost în libertate....
20.04.2015 | 17:43
STEAUA Meme e radical Il demiteam de mult daca eram liber
ADVERTISEMENT

STEAUA. Mihai Stoica i-a transmis lui Gigi Becali că ar fi renunţat de mai multă vreme la Costel Gâlcă dacă ar fi fost în libertate.

STEAUA. Costel Gâlcă trăieşte periculos. Antrenorul clubului din Ghencea nu mai are nici o susţinere reală din partea vreunui oficial al Stelei, în faţa lui Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera i-a transmis în această dimineaţă că îi aşteapă demisia în scris în cel mai scurt timp posibil. Însă, înainte să ia această decizie, patronul roş-albaştrilor s-a consultat cu fostul manager general, Mihai Stoica. Din puşcărie, Meme i-a transmis latifundiarului din Pipera. “Dacă eu eram în libertate, Costel Gâlcă nu mai era de multă vreme antrenorul Stelei. Nu lăsam eu să se ajungă aici sub nici o formă. Eu i-am spus chiar şi lui în faţă, încă de cînd a venit la mine, la închisoare, că nu cred în el”, i-a spus Meme lui Becali, conform surselor FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Meme, nu am făcut nici un antrenament fizic”

STEAUA. Mihai Stoica a decis să nu îi mai acorde lui Costel Gâlcă nici măcar cel mai mic sprijin posibil după ce i s-a transmis din vestiar că jucătorii nu mai pot să ducă fizic 90 de minute. “Meme, Costel Gâlcă nu a făcut de cînd a început returul nici un antrenament fizic cu noi. Nu am făcut mare lucru din punctul ăsta de vedere nici măcar în cele două cantonamente. Simţim că pe final nu mai avem prospeţimea pe care o aveam în campionatele trecute”, s-au plăns jucătorii lui Meme.