ADVERTISEMENT
Fotbal intern

STEAUA. “Meme Stoica era unic! Nu-l putem înlocui!”

STEAUA. Helmuth Duckadam a analizat problema lipsei unui manager general la echipa campioană, fiind de părere că Mihai Stoica, fost manager, în acest moment încarcerat, este de neînlocuit la...
Autor: Mirela Apostol | 04.11.2014 | 11:33

STEAUA. Helmuth Duckadam a analizat problema lipsei unui manager general la echipa campioană, fiind de părere că Mihai Stoica, fost manager, în acest moment încarcerat, este de neînlocuit la formaţia “roş-albaştrilor”. Fostul portar din generaţia Sevilla ’86 a abordat şi problemele salariale de la CFR, dar şi situaţia lui Dinu Gheorghe, recent plecat de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

“Meme Stoica era unic în felul lui, nu cred că poate cineva să-l egaleze, îşi apăra clubul, iar problemele care existau la echipă le rezolva simplu, printr-un dialog. Steaua nu va avea adversar în Liga 1, vom cîştiga al treilea campionat consecutiv şi chiar la o diferenţă mare de puncte. Sîntem pe primul loc şi la stabilitatea financiară. Toată lumea rîdea de plafonul salarial de 10.000 de euro, iar celelalte cluburi nu pot plăti nici 5.000, iar aici se face diferenţa.

M-a suprins că a venit plecarea lui Dinu Gheorghe doar prin faptul că a avut loc atît de tîrziu, a avut un aport acolo la echipă, în momentul în care s-a despărţit de Isăilă i-a scăzut influenţa. Nu cred că cei de la CFR nu se vor prezenta la Botoşani, ei  vor veni la munca, au mai fost ameninţări de acest gen, vor să joace în continuare, să fie văzuţi şi transferaţi la o altă echipă”, a declarat Duckadam la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

28_341299-helmut-duckadam

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!