Carousel hot news

STEAUA. Reghe e TRANŞANT: “MM e SINGURUL ce poate ajuta echipa!”

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf este convins că Mihai Stoica va ajuta din nou Steaua, iar echipa va reveni cît de curînd în fruntea clasamentului Ligii I....
20.09.2015 | 00:07
STEAUA. Reghe e TRANŞANT:
ADVERTISEMENT

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf este convins că Mihai Stoica va ajuta din nou Steaua, iar echipa va reveni cît de curînd în fruntea clasamentului Ligii I.

VIDEO. E ziua lui Reghe! Ce CADOU i-a făcut Steaua antrenorului

STEAUA. Fostul antrenor al roş-albaştrilor are încredere că Mihai Stoica va putea rezolva problemele de la Steaua, deoarece este singurul om care ştie cu adevărat cu ce se mănîncă fotbalul în curtea celui mai titrat club din fotbalul românesc. 

ADVERTISEMENT

„Eu sînt foarte optimist că lotul actual al echipei Steaua e foarte valoros şi poate cîştiga campionatul fără probleme. Jocul deocamdată mă contrazice, dar sînt sigur că jucătorii îşi vor reveni şi vor face meciuri mult mai bune”, a declarat Reghe.

STEAUA. Kharja, prezentat oficial! Rădoi: „E jucător cu personalitate!”

“Va ajuta foarte mult Steaua”

Laurenţiu Reghecampf este convins că Mihai Stoica nu va lăsa echipa la greu. „Sînt sigur că la Steaua se vor strînge rîndurile, vor veni şi cei care nu sînt încă lîngă echipă, vor veni şi vor face o echipă puternică.

ADVERTISEMENT

Meme este un om foarte important. Este omul care va ajuta echipa Steaua, cunoaşte fotbalul, îl cunoaşte foarte bine pe Gigi Becali şi cred că e singurul în momentul de faţă care poate ajuta foarte mult echipa”, a mai spus antrenorul lui Litex Loveci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri