Fotbal intern

CU SIGLA pe tricou cu Kievul, apoi încep NEGOCIERILE!

STEAUA. UPDATE 17:31/ Sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a luat marca "Steaua" din jurisdicţia echipei patronate de Gigi Becali şi a acordat-o Ministerului Apărării...
08.12.2014 | 12:45
CU SIGLA pe tricou cu Kievul apoi incep NEGOCIERILE

STEAUA. UPDATE 17:31/ Sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a luat marca “Steaua” din jurisdicţia echipei patronate de Gigi Becali şi a acordat-o Ministerului Apărării Naţionale, a stîrnit primele reacţii din partea grupurilor din galeria Stelei. Prima grupare care a oferit un comunicat este ULT*RAS (2002), şi-a declarat sprijinul total pentru înfiinţarea unei noi echipe, care să fie sub jurisdicţia MApN.
“Preocupaţi în continuare de fenomenul Steaua Bucureşti, noi, foştii membri ai grupului ULT*RAS (2002), am luat act de decizia Înaltei Curţi în dosarul 42805/3/2011/a1, dosar în care Clubul Sportiv al Armatei “STEAUA” BUCUREŞTI “ (U.M.02301 BUCUREŞTI) a cîştigat în instanţă anularea deciziei OSIM privind marca înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Apelul nostru se îndreaptă spre Ministerul Apărării Naţionale – Clubul Sportiv al Armatei Steaua – care, în acest moment, deţine drepturile de folosinţă asupra mărcii.
În cazul în care apelarea către instanţe a avut drept scop obţinerea unor foloase materiale de pe urma mărcii Steaua Bucureşti, ne dorim ca cedarea ( cesionarea ) ei către Fc Steaua Bucureşti SA să se faca pe baza unui contract valabil pe o perioadă de timp prestabilită (de ex. 5 ani), cu drept de anulare imediată, iar valoarea anuală a contractului sa fie proporţională cu suma stabilită de un audit calificat.

Pe de altă parte, nu putem omite Ordinul de Ministru numărul 125 din 24 noiembrie 2014, în care se enumeră disciplinele sportive din cadrul CSA STEAUA , cu observaţia că la disciplina fotbal s-a eliminat termenul “amator”. În acest caz, dacă Ministerul Apărării doreşte înfiinţarea unei echipe care să fie înscrisă în campionatul României, o echipă care să aibă emblema şi marca Steaua Bucureşti, ne declarăm sprijinul TOTAL şi NECONDIŢIONAT pentru această variantă.

Anii trec, idealurile rămîn, iar Ochii care nu se văd…nu uită şi nu iartă…

Vă mulţumim!”

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. UPDATE 13:33 / Întîlnirea dintre reprezentanţii CSA Steaua şi FC Steaua a luat sfîrşit, iar pe site-ul oficial al grupării din Ghencea a fost postat un comunicat privind discuţiile dintre părţi:

“Luni, 8 decembrie 2014, la sediul CSA Steaua Bucureşti a avut loc o întîlnire între reprezentanţii clubului şi reprezentantii FC Steaua Bucureşti S.A., pe tema situaţiei generate de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din data de 3 decembrie 2014.

La întîlnire au participat preşedintele clubului de fotbal Valeriu Arăaseală, vicepreşedintele Iulian Gheorghişor, iar CSA Steaua a fost reprezentat de preşedintele clubului George Boroi şi membrii Consiliului de conducere.

În urma discuţiilor purtate reprezentanţii celor două cluburi au stabilit, de comun acord, următoarele:

1.    Cele două cluburi au  luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

2.    Cluburile au ajuns la o înţelegere astfel încît să nu afecteze activitatea echipei de fotbal în campionat şi în Cupele Europene şi să nu producă prejudicii de imagine celor două cluburi sau sportului românesc, valabilă pentru meciurile care se vor desfăşura în cele două competiţii pînă la data de 15 decembrie 2014.

3.    După această dată cele două cluburi vor continua discuţiile şi vor elabora termenii viitoarei colaborări, definitivînd elementele concrete de punere în practică a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

La finalul întîlnirii, preşedinţii celor două cluburi au reafirmat disponibilitatea de dialog şi cooperare în sensul sprijinirii şi continuităţii sportului de performanţă.

Reprezentanţii celor două cluburi au hotărît ca la finalul întîlnirii să fie emis prezentul comunicat comun de presă, fără a mai fi acordate alte declaraţii de presă sau interviuri pe acest subiect”. 

STEAUA. UPDATE 13:03 / Patronul Stelei, Gigi Becali este în acest moment la muncă, la Academia lui Hagi, şi a avut o discuţie cu Valeriu Argăseală înainte ca acesta să meargă la întîlnirea cu cei de la Clubul Sportiv. “Nu negociezi nimic! Mă ţii la curent cu tot ce se întîmplă acolo. Vezi care sînt pretenţiile lor, apoi o să luăm o decizie. Între timp o să ne vină şi răspunsul de la UEFA, în privinţa meciului cu Dinamo Kiev, şi o să analizăm toată situaţia şi toate riscurile. Repet: nici o negociere!”, a fost mesajul pe care Becali i l-a transmis preşedintelui Argăseală.

STEAUA. UPDATE 11:50 /Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a obţinut, prin anularea mărcii în discuţie, calitatea de unic titular al mărcii Steaua Bucureşti. Aceasta înseamnă că practic doar Clubul Sportiv al Armatei are dreptul să folosească şi să decidă condiţiile de utilizare a mărcii. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus anularea mărcii Steaua Bucureşti conţinînd elemental verbal Steaua Bucureşti, elementele figurative şi culorile roşu şi albastru, alb şi galben în reprezentarea grafică folosită în prezent”, a declarat Florin-Costel Talpan, Locotenent-Colonel şi şef Copartiment Juridic al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti pentru ProSport.

STEAUA. UPDATE 11:10 / “Steaua trebuie să continue sub aceeaşi denumire în cupele europene pînă la finalul acestui sezon. Abia după ce îşi va schimba denumirea în competiţiile interne va schimba şi în următorul sezon al cupelor europene.  Nu ştiu de unde ambiţiile astea să distrugem Steaua. Este tipic românesc”, a declarat fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, într-o conferinţă de presă.

STEAUA. UPDATE 11:06 / Preşedintele Valeriu Argăseală a ajuns la negocierile cu reprezentanţii Clubului Sportiv.

STEAUA. UPDATE 10:41 / Zi importantă, dacă nu decisivă, pentru viitorul Stelei, FANATIK.RO urmînd să vă ţină la curent cu ultimele informaţii despre soarta celei mai titrate echipe de fotbal din România! Preşedintele campioanei, Valeriu Argăseală, urmează să aibă o întîlnire cu reprezentanţii Armatei, cei care deţin marca Steaua în urma deciziei oferite de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. “Vineri am stabilit, împreună cu reprezentanţii Armatei, să ne vedem luni şi să încercăm să ajungem la un numitor comun. Am solicitat un răspuns din partea UEFA şi, în funcţie de răspunsul pe care îl vom primi, ne vom conforma în privinţa echipamentului şi al culorilor la meciul cu Dinamo Kiev”, a precizat preşedintele campioanei.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. UPDATE / Presa străină nu putea rata un asemenea caz, în care o echipă să joace fără siglă şi fără nume pe tabela de marcaj. Reuters, una dintre cele mai cunoscute surse de ştiri din lume, a notat despre Steaua care nu îşi poate folosi numele. Această informaţie apărută aici a fost preluată de toată presa internaţională, fiind un caz fără precedent în fotbalul european!

STEAUA. Şi pe reţelele de socializare toată lumea a fost surprinsă, întrebîndu-se ce se întîmplă cu una dintre cele mai cunoscute echipe din Europa.

VIDEO CU GOLUL DIN MIN 90+5 SI TOATE FAZELE DIN STEAUA – CSMS IAŞI

reuters

 

steauadadasda

steauaa steaua steau fara steaua farab2 B1

UPDATE / STEAUA. Conducerea Stelei a pus în aplicare decizia instanţei, prin care Gigi Becali a pierdut marca “Steaua”, iar la partida cu CSMS Iaşi, numele şi sigla Stelei au dispărut de pe stadion, inclusiv de pe tabela de marcaj şi în sala de conferinţe, pe anumite panouri a fost şters numele Steaua şi apare scris “GAZDE”, pe tabela de marcaj şi FC Bucureşti la sala de conferinţă.

De asemenea, numele şi sigla de pe echipamentele jucătorilor sînt acoperite! La finalul jocului, jucătorii au ieşit de la stadion cu gecile întoarse, ca să nu se vadă sigla Stelei!

Totuşi, la ora meciului cu CSMS Iaşi, site-ul oficial al Stelei nu a suferit nicio modifcare, sigla Stelei şi numele apărînd în continuare.

colaj 3

tabela

CLICK AICI PENTRU VIDEO

STEAUA. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat marca Steaua Bucureşti, înregistrată sub nr. 061735, în 29 ianuarie 2004, de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA. Decizia a tulburat serios apele în sînul conducerii roş-albastre, care şi la meciul de  Cupă, de la Craiova, s-a temut să folosească pe piept emblema clubului.

Situaţia s-a schimbat însă pentru meciul din campionat, împotriva celor de la CSMS Iaşi! Partida care se va disputa în Ghencea, în această seară, de la ora 18:00, va pune conducerea într-o situaţie extrem de delicată. Pentru a nu apărea probleme după ce Armata a cîştigat zilele trecute procesul, şefii clubului vor lua o decizie radicală: “Vom acoperi stema de pe piept, nu mai putem juca aşa… Nu am primit nici o înştiinţare oficială, dar nu vrem să riscăm şi să ni se ceară daune de milioane de euro. Gigi Becali chiar ne-a transmis că nu vrea să plătească aiurea nişte bani, mai ales că sigur va fi o sumă enormă. Ne aşteptăm la orice, aşa că este mai bine să nu riscăm. Gigi a auzit şi ne-a transmis că dacă nu ne vom conforma, ni se vor cere daune de 10 milioane de euro”, au dezvăluit surse roş-albastre pentru FANATIK.RO.

stttt-660x495

STEAUA. Acoperă tabela şi umblă la reclame!

Aceeaşi decizie va fi luată şi în cazul tabelei de marcaj şi a reclamelor de pe panourile publicitare. “Nu se ştie exact ce vom face pînă la startul jocului, vom vedea cum stă situaţia. Luăm în calcul chiar să acoperim tabela de marcaj sau să nu mai apară în dreptul echipei gazdă stema clubului. La fel se va întîmpla probabil şi cu panourile publicitare. Săptămîna viitoare, Valeriu Argăseală va discuta cu Armata, încercînd să ajungă la o posibilitate să putem continua ca şi pînă acum”, au mai puntat aceleaşi surse pentru FANATIK.RO.

STEAUA. Dacă şefii nu vor găsi nici o soluţie pentru a acoperi stema de pe tricourile de joc, există posibilitatea ca echipa să apeleze la un alt echipament. “În magazie mai este un set de echipament care nu este inscripţionat. Sînt în jur de 20 de compleuri, ne gîndim şi la această variantă, deşi este un model mai vechi. Situaţia este destul de confuză în acest moment şi, pînă nu va exista o discuţie între club şi Armată, încercăm să ne protejăm cît mai mult posibil”, au mai dezvăluit sursele FANATIK.RO

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: