Fotbal intern

STEAUA. Doar Becali îl mai poate salva de la moarte: “Îmi dau FOC!”

UPDATE 17 iulie, ora 00:00/ Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malayezia, a discutat cu FANATIK.RO despre vizita pe care a făcut-o, joi, 16 iulie, la...
17.07.2015 | 00:10
STEAUA Doar Becali il mai poate salva de la moarte Imi dau FOC

UPDATE 17 iulie, ora 00:00/ Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malayezia, a discutat cu FANATIK.RO despre vizita pe care a făcut-o, joi, 16 iulie, la Consulatul Malayesiei de la Bucureşti. Apăsat de gînduri, acesta a anunţat, disperat, că singura şansă de a-şi vizita fiul are un singur nume: Gigi Becali!

IMAGINI BOMBA DE ULTIMA ORA CU ELENA UDREA LA PLAJA!!! VIDEO + FOTO!!! 

Sînt disperat! Nu mai ştiu ce să fac! Îmi doresc să îmi văd fiul, nu vreau să mă duc în Malayesia să mă plimb, să stau la plajă. Sînt minţit de trei săptămîni de către cei de la Ministerul de Externe. Ei nici nu vor să îmi arate ce demersuri au făcut. Păi e clar, nu au făcut nici unul! Joi, cînd am ajuns la ei, mi-au spus nonşalant că au uitat! Dar să mănînci nu uiţi?!, a declarat Gologan.

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

“O să îmi dau foc!”

STEAUA. Situaţia fiului său, Ionuţ Gologan, nu îi permite tatălui să aibă răbdare suficientă ca birocraţia din România să rezolve problemele cu instituţiile statului. “Mai sînt 14 zile pînă în luna august. Eu ce speranţe pot să mai am cînd cei de la Minister nu au făcut nimic? O să mă duc într-o zi şi o să îmi dau foc în birourile lor. Să trag un semnal de alarmă! Îmi doresc doar să îmi văd fiul, că şanse să scape de acolo nu ştiu cîte mai sînt…”, a fost strigătul de disperare al lui Dumitru Gologan.

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

“Becali e ultima speranţă”

STEAUA. Fără ca subiectul de discuţie să ajungă la patronul Stelei, Dumitru Gologan a precizat că Gigi Becali este singura persoană în care îşi mai pune micile speranţe. “Mă gîndesc mereu dacă poate să plătească suma de 1 milion de euro pentru ca fiul meu să fie eliberat pe cauţiune. Rămîne singura mea speranţă… Nu ştiu ce mai pot să fac”, a încheiat, printre lacrimi, părintele tînărului condamnat în Malayesia.

ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

***************************************************************************************************************************

STEAUA. Cazul lui Ionuţ Gologan, tînărul român care a fost păcălit de către un grup infracţional să transporte în Malayesia un pachet ce conţinea droguri, a devenit subiectul numărul unu în România. Cazul a ajuns la autorităţile române, la Consulatul Malayesiei în România, dar şi subiect de frămîntare pentru Gigi Becali.

BOMBA ANULUI! VICTOR SLAV ŞI BIANCA DRĂGUŞANU SE CĂSĂTORESC IAR?! ANUNŢ OFICIAL!

STEAUA. Patronul Stelei i-a îndeplinit prima dorinţă a tînărului şi i-a oferit o Biblie, urmînd să se întîlnească, personal, cu tatăl condamnatului la moarte ca să discute posibilităţile care pot duce la schimbarea verdictului.

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

“Îi mulţumesc domnului Becali şi sper că poate să îmi salveze copilul prin relaţiile pe care le are. Este o situaţie disperată şi doar cu ajutorul autorităţilor române şi a celor din Malayesia pot rezolva. Sper să se schimbe verdictul copilului meu şi să nu mai fie condamnat la moarte”, a declarat pentru FANATIK.RO, cu glasul stins, Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuţ.

AZI e MARE SĂRBĂTOARE pentru milioane de ROM NI!

Visul risipit al fiului

STEAUA. Chiar dacă patronul Stelei s-a oferit să plătească inclusiv o cauţine pînă la 1 milion euro în cazul în care autorităţile din Malayesia ar fi acceptat acest lucru, tatăl tînărului precizează că acest lucru e greu de înfăptuit.

“Am încercat  să ajungem la un acord cu justiţia din Malayesia şi să plătim o sumă de bani, dar acest lucru nu s-a putut atunci. Îmi pun speranţele în domnul Gigi Becali, sper să reuşim să facem ceva ca să îmi salvez băiatul. Nimeni, cu excepţia unei doamne din Belgia, nu a mai sărit în ajutorul meu”, a declarat Dumitru Gologan.

Azi, întîlnire decisivă la Consulatul Malayesiei

STEAUA. Distrus de durere, dar cu speranţele încă intacte, Dumitru Gologan speră ca întîlnirea de joi (n.r. – azi) să se finalizeze cu un rezultat pozitiv pentru familia sa şi, în special, pentru băiatul condamnat la moarte în Malayesia.

“Domnul Becali este plecat la Muntele Athos, unde se roagă, dar joi (n.r. azi) am întîlnire la Consulatul Malayesiei. Sper ca atunci să se rezolve lucrurile, mai ales cu ajutorul domnului Becali!”, a încheiat părintele tînărului Ionuţ Gologan.

1 kg de cocaină a avut Ionuţ Gologan asupra sa cînd autorităţile din Malayesia l-au arestat